Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει ο γαμπρός Τραμπ για την «ρωσική συνωμοσία που δεν υπήρξε ποτέ»

Τι λέει ο γαμπρός Τραμπ για την «ρωσική συνωμοσία που δεν υπήρξε ποτέ»

Καθώς ετοιμάζεται να περάσει την κρησάρα του Κογκρέσου για τις σκιές γύρω από την υποτιθέμενη ρωσική ανάμειξη υπέρ του Τραμπ πριν τις αμερικανικές εκλογές, ο Τζάρεντ Κούσνερ (ανώτατος σύμβουλος του προέδρου, εκτός από γαμπρός του) απορρίπτει πως υπήρξε οποιαδήποτε συνωμοσία και αρνείται κατηγορηματικά πως είχε οποιαδήποτε σχέση με ξένες κυβερνήσεις. «Δεν είχα καμία επιλήψιμη επαφή με το εξωτερικό» υπογραμμίζει ο Κούσνερ.

Καθώς ετοιμάζεται να περάσει την κρησάρα του Κογκρέσου για τις σκιές γύρω από την υποτιθέμενη ρωσική ανάμειξη υπέρ του Τραμπ πριν τις αμερικανικές εκλογές, ο Τζάρεντ Κούσνερ (ανώτατος σύμβουλος του προέδρου, εκτός από γαμπρός του) απορρίπτει πως υπήρξε οποιαδήποτε συνωμοσία και αρνείται κατηγορηματικά πως είχε οποιαδήποτε σχέση με ξένες κυβερνήσεις.

«Δεν είχα καμία επιλήψιμη επαφή με το εξωτερικό» υπογραμμίζει ο Κούσνερ σε ανακοίνωσή του τη Δευτέρα.

Ο Κούσνερ εξέδωσε την ανακοίνωση πριν προχωρήσει στο Κογκρέσο για τη διήμερη, κεκλεισμένων των θυρών, εξέτασή του από την επιτροπή που εξετάζει την «ρωσική σκιά» στις αμερικανικές εκλογές. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανακοίνωση θα είναι όσα πρόκειται να πει στην επιτροπή κατά το ξεκίνημα της διαδικασίας.

«Δεν συνήργησα, ούτε και γνωρίζω κάποιον που να συνήργησε, με οποιαδήποτε ξένη κυβέρνηση» αναφέρει.

«Αναφορικά με τις επαφές μου με τη Ρωσία ή ρώσους αντιπροσώπους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, είχα ελάχιστες» αναφέρει. Στο τέλος αναφέρει πως είχε «ίσως τέσσερις επαφές με ρώσους αντιπροσώπους» κατά τη διάρκεια της εκστρατείας και στη συνέχεια.

«Δεν είχε ποτέ επιλήψιμες επαφές» συνεχίζει ο Κούσνερ, σημειώνοντας επίσης πως «δεν έχει βασιστεί σε ρωσικά κεφάλαια» για την χρηματοδότηση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στο εξωτερικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024