Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δύο νέες συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Δύο νέες συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Δύο ακόμη άτομα συνέλαβαν οι βρετανικές Αρχές στο πλαίσιο των ερευνών για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άτομα. Συνολικά έχουν συλληφθεί, κρατούνται και ανακρίνονται 11 άτομα για την επίθεση του βομβιστή αυτοκτονίας Σαλμάν Αμπέντι σε συναυλία.

Δύο ακόμη άτομα συνέλαβαν οι βρετανικές Αρχές στο πλαίσιο των ερευνών για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άτομα.

Συνολικά έχουν συλληφθεί, κρατούνται και ανακρίνονται 11 άτομα για την επίθεση του βομβιστή αυτοκτονίας Σαλμάν Αμπέντι σε συναυλία.

Μολονότι ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας Μαρκ Ρόουλι δήλωσε ότι «ένα μεγάλο μέρος του δικτύου» που εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ εξαρθρώθηκε, ενισχύεται η παρουσία ενόπλων σε όλη τη χώρα, με περίπου 1.300 εκδηλώσεις να είναι προγραμματισμένες για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Βρετανία παραμένει σε ύψιστο συναγερμό. Δυνάμεις ασφαλείας υποστηρίζουν την αστυνομία και τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα έχουν ζητήσει από το προσωπικό τους να βρίσκεται σε επαγρύπνηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024