Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τεράστια πρόοδος» στην έρευνα για την επίθεση στο Μάντσεστερ

«Τεράστια πρόοδος» στην έρευνα για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Ένα μεγάλο μέρος του δικτύου που εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ, στις αρχές της εβδομάδας, εξαρθρώθηκε, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Βρετανίας Μαρκ Ρόουλι. Υπό κράτηση παραμένουν εννέα πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση.

Ένα μεγάλο μέρος του δικτύου που εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ, στις αρχές της εβδομάδας, εξαρθρώθηκε, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Βρετανίας Μαρκ Ρόουλι.

Ο Ρόουλι είπε ότι έγινε «τεράστια πρόοδος» στην έρευνα που αφορά τον Σαλμάν Αμπέντι, τον 22χρονο βομβιστή αυτοκτονίας που σκότωσε 22 ανθρώπους στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, το βράδυ της Δευτέρας.

Το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε στο νότιο Μάντσεστερ έναν 44χρονο άνδρα στο Manchester Arena.

Πρόκειται για την 11η κατά σειρά σύλληψη υπόπτου μετά την επίθεση. Υπό κράτηση παραμένουν εννέα πρόσωπα, ενώ άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Στο μεταξύ, η αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην «πολύ γενναία» πόλη του Μάντσεστερ για να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στη μνήμη των θυμάτων.

Μετά την επίθεση της Δευτέρας, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024