Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αιφνιδιαστική συνάντηση Πούτιν με Μαρίν Λεπέν

Αιφνιδιαστική συνάντηση Πούτιν με Μαρίν Λεπέν

Συνάντηση είχε στο Κρεμλίνο ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν. Εν μέσω της έρευνας που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ για ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές, ο ρώσος πρόεδρος είπε ότι η Μόσχα εκτιμά τις σχέσεις της με τη Γαλλία δεν... επιθυμεί να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Συνάντηση είχε στο Κρεμλίνο ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν.

Εν μέσω της έρευνας που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ για ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές, ο ρώσος πρόεδρος είπε ότι η Μόσχα εκτιμά τις σχέσεις της με τη Γαλλία δεν… επιθυμεί να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η Μόσχα «αποδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις με τη Γαλλία» και προσπαθεί να διατηρήσει ίσες αποστάσεις τόσο από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης όσο και από εκείνους της αντιπολίτευσης.

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τα γεγονότα αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να επικοινωνούμε με όλους τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας», πρόσθεσε.

Η Λεπέν από την πλευρά της επανέλαβε τη δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα στη Δούμα περί συνεργασίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Όπως είπε, θα ήταν χρήσιμο η Γαλλία και η Ρωσία να ανταλλάζουν πληροφορίες στον τομέα αυτόν.

H επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου κάλεσε την ΕΕ να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, χαρακτηρίζοντάς τες «μη εποικοδομητικές». Η ίδια είπε για τον εαυτό της ότι εκπροσωπεί ένα «αναπτυσσόμενο στοιχείο» της ευρωπαϊκής πολιτικής.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν τον κίνδυνο της τρομοκρατίας και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να την αντιμετωπίσουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Sputnik

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024