Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός 73χρονος στην έφοδο με όχημα στη Χαϊδελβέργη, Γερμανός ο δράστης

Νεκρός 73χρονος στην έφοδο με όχημα στη Χαϊδελβέργη, Γερμανός ο δράστης

Στα τραύματά του υπέκυψε ένας 73χρονος κατά την έφοδο αυτοκινήτου σε πεζούς στη Χαϊδελβέργη, μετά την οποία ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζός, κρατώντας μαχαίρι, αλλά τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί. Ο δράστης είναι ένας 35χρονος Γερμανός χωρίς μεταναστευτικό υπόβαθρο και η αστυνομία ερευνά το κίνητρό του.

Στα τραύματά του υπέκυψε ένας 73χρονος κατά την έφοδο αυτοκινήτου σε πεζούς στη Χαϊδελβέργη, μετά την οποία ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζός, κρατώντας μαχαίρι, αλλά τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί.

Ο δράστης είναι ένας 35χρονος γερμανός υπήκοος -τα στοιχεία του ακόμη δεν έχουν δημοσιοποιηθεί- και η αστυνομία ερευνά το κίνητρό του. Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται.

H αστυνομία τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά σε μήνυμά της στο Twitter: «Και για να το πούμε ξανά για όλους: Ο ύποπτος είναι Γερμανός ΧΩΡΙΣ μεταναστευτικό υπόβαθρο».

Στο περιστατικό του Σαββάτου τραυματίστηκαν άλλοι δύο παριστάμενοι που δεν κινδυνεύουν, ένας 32χρονος Αυστριακός και μία 29χρονη Βόσνια.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι θεωρεί άγνωστο το κίνητρο του δράστη και στην ενδιάμεσή της ενημέρωση ανέφερε πως δεν υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις για τρομοκρατικό υπόβαθρο.

Το όχημα είχε σταματήσει σε φανάρι στην πλατεία Μπίσμαρκ και όταν άναψε πράσινο, ο οδηγός πάτησε τέρμα το γκάζι προσπαθώντας να πέσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα σε περιοχή για πεζούς. {{{ map }}}

Το αυτοκίνητο σταμάτησε όταν έπεσε σε κολώνα και ο οδηγός βγήκε προσπαθώντας να διαφύγει, αλλά τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών μερικά μέτρα παρακάτω.

Καθώς δεν είχε ανοίξει ο αερόσακος κατά την πρόσκρουση στην κολώνα, θεωρείται πως το ΙΧ δεν είχε καταφέρει να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Βίντεο από την στιγμή που η Αστυνομία πυροβολεί τον δράστη – ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024