Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σαν να έπεσε βόμβα»: Στους 18 οι νεκροί από τις καταιγίδες στις νότιες ΗΠΑ

«Σαν να έπεσε βόμβα»: Στους 18 οι νεκροί από τις καταιγίδες στις νότιες ΗΠΑ

Τουλάχιστον 18 είναι οι νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, με καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους. Η κακοκαιρία χτύπησε ιδιαίτερα τμήματα της Τζόρτζια, Φλόριντα και Αλαμπάμα ενώ οι εικόνες και οι μαρτυρίες των κατοίκων μεταφέρουν εικόνες καταστροφής. Φωτορεπορτάζ.

Τουλάχιστον 18 είναι οι νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, με καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους.

Η κακοκαιρία χτύπησε ιδιαίτερα τμήματα της Τζόρτζια, Φλόριντα και Αλαμπάμα ενώ οι εικόνες και οι μαρτυρίες των κατοίκων μεταφέρουν εικόνες καταστροφής.Ο κυβερνήτης της Τζόρτζια Νέιθαν Ντιλ κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αρκετές κομητείες της πολιτείας με την προειδοποίηση ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα μπορεί να κινηθούν βόρεια, προς την Ατλάντα.

Το περιστατικό με τους μέχρι στιγμής περισσότερους νεκρούς ήταν χτύπημα ανεμοστρόβιλου σε χώρο για τροχόσπιτα που χρησιμοποιούνται ως μόνιμες κατοικίες στην κομητεία Κουκ της Τζόρτζια.

Εκεί σκοτώθηκαν επτά άτομα, ενώ ο χώρος θύμιζε μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου εμπόλεμη ζώνη. «Είναι σαν να έπεσε βόμβα» είπαν χαρακτηστικά κάτοικοι στους New York Times.

O Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο νέος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύεται για βοήθεια στις πληγείσες περιοχές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024