Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυση σε Τραμπ για δυσφήμηση από «θύμα παρενόχλησης»

Μήνυση σε Τραμπ για δυσφήμηση από «θύμα παρενόχλησης»

Μία από τις γυναίκες που πριν τις κάλπες στην ΗΠΑ είχε κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για δυσφήμηση, υποστηρίζοντας πως την είχε εξευτελίσει με τον τρόπο που επέλεξε να αρνηθεί δημόσια τις κατηγορίες. Την ίδια στιγμή, ενώ η Ουάσινγκτον ετοιμάζεται για την ορκομωσία του νέου προέδρου, η λίστα όσων θα μποϊκοτάρουν την τελετή μεγαλώνει.

Μία από τις γυναίκες που πριν τις κάλπες στην ΗΠΑ είχε κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για δυσφήμηση, υποστηρίζοντας πως την είχε εξευτελίσει με τον τρόπο που επέλεξε να αρνηθεί δημόσια τις κατηγορίες.

Την ίδια στιγμή, ενώ η Ουάσινγκτον ετοιμάζεται για την ορκομωσία του νέου προέδρου, η λίστα όσων θα μποϊκοτάρουν την τελετή μεγαλώνει.

Η αγωγή σε βάρος του Τραμπ για δυσφήμηση υποβλήθηκε από την Σάμερ Ζέρβος, η οποία ήταν παίκτρια στο ριάλιτι The Apprentice (παρουσιαστής ήταν ο Τραμπ) και κατηγορεί τον εκλεγέντα πρόεδρο πως την υποβίβασε και την εξευτέλισε δημόσια, προξενώντας της ηθική και οικονομική βλάβη, κατά τις «διαψεύσεις» του τον Οκτώβριο.

«Καθώς ο κ. Τραμπ δεν προχώρησε σε δήλωση αποκατάστασης, όπως είχε ζητήσει, δεν έχω άλλη επιλογή παρά να υποβάλω αγωγή ώστε να αποκαταστήσω τη φήμη μου» ανέφερε η Ζέρβος το βράδυ της Τρίτης, σε δηλώσεις της μαζί με τη δικηγόρο της Γκλόρια Άλφρεντ -η οποία είναι πολιτικά δραστήρια με τους Δημοκρατικούς.

Όσον αφορά το μποϊκοτάζ πολιτικών στην τελετή της ορκομωσίας την Παρασκευή, όλο και περισσότεροι δηλώνουν πως θα απέχουν από την «ενθρόνιση».

Ο αριθμός των Δημοκρατικών βουλευτών που δεν θα πουν «παρών» έχει πλέον ανέβει στους 50. Αφορμή ήταν η επίθεση του Τραμπ στον βουλευτή Τζον Λιούις, συνοδοιπόρο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και γνωστός για τη δράση του στον αγώνα για την ισότητα, για τον οποίο ο εκλεγείς πρόεδρος είχε πει πως είναι «όλο λόγια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024