Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συντριβή στην Κολομβία: Στο χειρουργείο οι επιζώντες, έρευνες για τα αίτια

Συντριβή στην Κολομβία: Στο χειρουργείο οι επιζώντες, έρευνες για τα αίτια

Σοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται οι μόλις έξι επιζώντες από την συντριβή του αεροσκάφους στο Μεδεγίν της Κολομβίας, ενώ οι Αρχές ξεκινούν τις έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας. Βαρύ πένθος στη Βραζιλία, και ειδικά για τους νεκρούς της ομάδας Σαπεκοένζε, οι παίκτες της οποίας επέβαιναν στο αεροσκάφος.

Σοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται οι μόλις έξι επιζώντες από την συντριβή του αεροσκάφους στο Μεδεγίν της Κολομβίας, ενώ οι Αρχές ξεκινούν τις έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας.

Βαρύ πένθος στη Βραζιλία, και ειδικά για τους νεκρούς της ομάδας Σαπεκοένζε, οι παίκτες της οποίας επέβαιναν στο αεροσκάφος.

Πριν τη συντριβή, οι χειριστές φέρονται να ανέφεραν ηλεκτρικά προβλήματα στο αεροσκάφος και κακές καιρικές συνθήκες.Μεταξύ των μόνο έξι επιζώντων βρίσκονται τρεις παίκτες της ομάδας που ταξίδευε για τον τελικό του Νοτιοαμερικανικού Πρωταθλήματος.

Ο Τσάκσον Φόλμαν υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού. Ο Έλιο Νέτο παραμένει στην εντατική την Τετάρτη, έχοντας σοβαρά τραύματα σε κρανίο και θώρακα, ενώ ο Άλαν Ρουσέλ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην σπονδυλική στήλη.

Στις έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος θα συμμετέχουν ερευνητές από την Κολομβία, τη Βραζιλία, τη Βρετανία και την Βολιβία (όπου έχει την έδρα της η αεροπορική εταιρεία που εμπλέκεται, η LAMIA).

Στο χώρο της συντριβής, οι περισσότερες σοροί έχουν ανασυρθεί και η συλλογή στοιχείων θα συνεχιστεί την Τετάρτη. Τα δύο μαύρα κουτιά έχουν ανασυρθεί ενώ ο χώρος του δυστυχήματος φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024