Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι επειδή σκηνοθέτησε την απαγωγή του

Συνελήφθη ο εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι επειδή σκηνοθέτησε την απαγωγή του

Την απαγωγή του, προκειμένου να αποσπάσει 10.000 δολάρια από την οικογένειά του, σκηνοθέτησε ο Λάπο Ελκάν, ο εγγονός του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Fiat Τζιάνι Ανιέλι. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ταμπλόιντ, ο ιταλός κληρονόμος μηχανεύτηκε την απαγωγή του, έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο καταχρήσεων με τρανσέξουαλ ιερόδουλη. Ο 39χρονος Ελκάν συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Την απαγωγή του, προκειμένου να αποσπάσει 10.000 δολάρια από την οικογένειά του, σκηνοθέτησε ο Λάπο Ελκάν, ο εγγονός του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Fiat Τζιάνι Ανιέλι. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ταμπλόιντ, ο ιταλός κληρονόμος μηχανεύτηκε την απαγωγή του, έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο καταχρήσεων (αλκοόλ και ναρκωτικά) με μία τρανσέξουαλ ιερόδουλη. Ο 39χρονος Ελκάν συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Αστυνομικές πηγές οι οποίες πρόσκεινται στην υπόθεση αναφέρουν ότι ο εγγονός του ιταλού μεγιστάνα τηλεφώνησε στην οικογένειά του το Σαββατοκύριακο για να τους ενημερώσει ότι κρατείται παρά τη θέλησή του από μία γυναίκα, η οποία επρόκειτο να του κάνει κακό εάν δεν εισέπραττε λύτρα 10.000 δολαρίων.

Εν τέλει αποδείχτηκε ότι η απαγωγή του Ελκάν, ο οποίος έχει ιδρύσει δική του εταιρεία μόδας, καθώς και διαφημιστική εταιρεία, ήταν δικό του σχέδιο. Ο ίδιος είχε πάει στη Νέα Υόρκη την Ημέρα των Ευχαριστιών, υποστηρίζουν οι αστυνομικές πηγές, και είχε τηλεφωνήσει στην 29χρονη συνοδό, προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά.

Το 2005, ο Έλκαν, ένας από τους επιθυμητούς εργένηδες της Ιταλίας κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Και τότε είχε βρεθεί σε διαμέρισμα τρανσέξουαλ ιερόδουλης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024