Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Έκρηξη στην Αττάλεια της νότιας Τουρκίας

Εκρηξη σημειώθηκε σε πάρκινγκ εμπορικού επιμελητηρίου στην Αττάλεια της νότιας Τουρκίας, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Αριθμός ασθενοφόρων έχει φτάσει στο σημείο με τις αναφορές να μιλούν για μέχρι 12 τραυματίες. Η αιτία της έκρηξης δεν είναι ακόμη γνωστή -στις πρώτες του δηλώσεις, ο δήμαρχος της πόλης είπε πως «ίσως οφείλεται σε ατύχημα».

Εκρηξη σημειώθηκε σε πάρκινγκ εμπορικού επιμελητηρίου στην Αττάλεια της νότιας Τουρκίας, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Αριθμός ασθενοφόρων έχει φτάσει στο σημείο, με τις αναφορές να μιλούν για μέχρι 12 τραυματίες. Η αιτία της έκρηξης δεν είναι ακόμη γνωστή.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο δήμαρχος της Αττάλειας Μεντερές Τουρέλ είπε πως η έκρηξη «ίσως οφείλεται σε ατύχηματα». Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχουν τραυματίες των οποίων η ζωή να κινδυνεύει.

Το πρακτορείο Dogan μετέδωσε πλάνα με ασθενοφόρα μπροστά από το κτίριο και έκανε λόγο για τραυματίες. Απεσταλμένος του πρακτορείο μίλησε για ένα όχημα που καταστράφηκε από την έκρηξη, ενώ παριστάμενοι μίλησαν στο CNN Turk για σπασμένα τζάμια.

Η Αττάλεια είναι δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στην περιοχή. Τον Αύγουστο είχαν πέσει δύο ρουκέτες σε επμορικές εγκαταστάσεις έξω από την πόλη, από τις οποίες δεν είχαν υπάρξει τραυματισμοί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024