Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρώιμες κάλπες στην πολιτεία - κλειδί της Φλόριντα

Πρώιμες κάλπες στην πολιτεία – κλειδί της Φλόριντα

Άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα στη Φλόριντα -πολιτεία - κλειδί στην μάχη για το Λευκό Οίκο- όπου ο νόμος επιτρέπει να αρχίσει η ψηφοφορία πριν από την καθορισμένη ημερομηνία (8 Νοεμβρίου) των προεδρικών εκλογών. Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ παραμένουν κοντά στις δημοσκοπήσεις.

Άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα στη Φλόριντα -πολιτεία – κλειδί στην μάχη για το Λευκό Οίκο- όπου ο νόμος επιτρέπει να αρχίσει η ψηφοφορία πριν από την καθορισμένη ημερομηνία (8 Νοεμβρίου) των προεδρικών εκλογών. Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ παραμένουν κοντά στις δημοσκοπήσεις.

Τριάντα επτά από τις 50 αμερικανικές πολιτείες δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες τους να ψηφίσουν μέσω επιστολικής ψήφου.

Οι ψηφοφόροι στο Σικάγο, την Ουάσιγκτον, το Σάρλοτ, το Μαϊάμι ή το Λας Βέγκας μπορούν να προσέρχονται στα ειδικά εκλογικά κέντρα και να ψηφίζουν. Οι ψήφοι δεν θα καταμετρηθούν πριν την Τρίτη 8η Νοεμβρίου, την ημέρα των προεδρικών εκλογών.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων έχει προγραμματίσει πέντε προεκλογικές εμφανίσεις στην πολιτεία, ενώ και η Χίλαρι Κλίντον θα πραγματοποιήσει τις δικές της προεκλογικές εκδηλώσεις.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών προηγείται κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του CBS/YouGov. Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ συγκεντρώνει ποσοστό 46% έναντι 43% του

Ήδη οι ψηφοφόροι έχουν αρχίσει να στέλνουν τις επιστολικές ψήφους στη Φλόριντα και εκτιμάται ότι περισσότεροι από ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι έχουν ήδη ψηφίσει.

H Χίλαρι Κλίντον δείχνει να «έχει το πάνω χέρι» έναντι του Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Συνολικά το 2012, το 1/3 των ψηφοδελτίων είχε κατατεθεί εκ των προτέρων.

«Πολιτείες όπως η Νεβάδα, η Βόρεια Καρολίνα και η Φλόριντα θα μπορούσαν να κριθούν πριν από την 8η Νοεμβρίου» εκτίμησε πρόσφατα ο Ρόμπι Μουκ, διευθυντής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.

Οι πρώτες πληροφορίες, που βασίζονται σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο στην πολιτική ταυτότητα των ψηφοφόρων που έχουν ήδη ψηφίσει, δείχνουν να δίνουν ένα προβάδισμα στους Δημοκρατικούς στην Φλόριντα και στη Νεβάδα, δύο από τις πλέον κρίσιμες πολιτείες των εκλογών, ωστόσο χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να επιβεβαιωθεί αυτή η τάση.

Εκτός του Οχάιο, της Αϊόβα και των συντηρητικότερων Πολιτειών, οι δημοσκοπήσεις δεν ευνοούν τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Τις τελευταίες εβδομάδες οι ψηφοφόροι που παραμένουν αναποφάσιστοι κλίνουν προς την Χίλαρι Κλίντον.

Σε εθνικό επίπεδο, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας συγκεντρώνει ποσοστό 45% στην πρόθεση ψήφου έναντι 39% για τον Ντόναλντ Τραμπ και 6% για τον φιλελεύθερο Γκάρι Τζόνσον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024