Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έχουμε μείνει πίσω, αλλά μπορούμε» λέει το επιτελείο του Τραμπ

«Έχουμε μείνει πίσω, αλλά μπορούμε» λέει το επιτελείο του Τραμπ

Στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ δεν κρύβουν τα προβλήματα. Ανώτατη σύμβουλος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε ότι «έχουμε μείνει πίσω. Εκείνη (η Χίλαρι) έχει κάποια πλεονεκτήματα, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε».

Στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ δεν κρύβουν τα προβλήματα. Ανώτατη σύμβουλος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε ότι «έχουμε μείνει πίσω. Εκείνη (η Χίλαρι) έχει κάποια πλεονεκτήματα, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε».

Η Κέλι Αν Κόνγουέι υποστήριξε ότι το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον έχει τεράστιο οικονομικό προβάδισμα, κατά συνέπεια μπορεί να κάνει αρνητική διαφήμιση, αλλά και κορυφαίους συμβούλους.

«Έχει έναν πρώην πρόεδρο που είναι και ο σύζυγός της να κάνει εκστρατεία υπέρ της. Έχει και τον νυν πρόεδρο, την Πρώτη Κυρία και τον αντιπρόεδρο. Όλοι τους πολύ πιο δημοφιλείς από όσο η ίδια θα επιθυμούσε να είναι» τόνισε.

Με αέρα νίκης η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει πως πλέον ούτε την ενδιαφέρει, ούτε πρόκειται να απαντήσει, σε όσα πει και κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην παράλληλη μάχη για την μερική ανανέωση του Κογκρέσου.

«Ούτε που σκέφτομαι να του απαντήσω πλέον» λέει σε απαξιωτικό τόνο η Χίλαρι -η οποία εμφανίζεται να προηγείται με 12 μονάδες έναντι του Τραμπ, βάσει νέας δημοσκόπησης του δικτύου ABC και της εφημερίδας Washington Post.

Στην πρόθεση ψήφου, η πρώην υπουργός Εξωτερικών συγκεντρώνει ποσοστό 50% έναντι 38% του 70χρονου υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων.

Για την Κλίντον, αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό που έχει καταγραφεί από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας σε δημοσκόπηση των ABC News/Washington Post. Αντίστοιχα, το 38% είναι το χαμηλότερο ποσοστό που έχει συγκεντρώσει ο Τραμπ.

Μετά τη δεύτερη τηλεμαχία, στις 9 Οκτωβρίου, η Κλίντον διατηρούσε το προβάδισμά της αλλά με διαφορά μόνο τεσσάρων μονάδων.

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο RealClearPolitics, ανάλυση όλων των δημοσκοπήσεων της τελευταίας περιόδου δίνει προβάδισμα περίπου έξι μονάδων στην Κλίντον (47,7% έναντι 41,9%).

Η τελευταία δημοσκόπηση των ABC News/Washington Post δείχνει επίσης ότι επτά στους δέκα (ποσοστό 69%) αποδοκιμάζουν τον τρόπο με τον οποίο απάντησε ο Τραμπ στις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Το Σάββατο τις κατηγόρησε όλες ότι ψεύδονται και απείλησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Συνολικά 11 γυναίκες τον έχουν κατηγορήσει δημοσίως μέχρι σήμερα.

Στις γυναίκες η Κλίντον προηγείται ξεκάθαρα του Τραμπ: το 55% την στηρίζει, έναντι 35% για τον Τραμπ. Για πρώτη φορά επίσης η Κλίντον προηγείται και μεταξύ των ανδρών ψηφοφόρων, με ποσοστό 44% έναντι 41%.

Το 60% καταδίκασε επίσης τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι οι εκλογές είναι στημένες και το 65% τον επέκριναν επειδή δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί το αποτέλεσμα αν χάσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024