Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλληλοκατηγορούνται Ρωσία - ΗΠΑ για την κατάσταση στη Συρία

Αλληλοκατηγορούνται Ρωσία – ΗΠΑ για την κατάσταση στη Συρία

«Άμεση επιθετικότητα» των ΗΠΑ κατά της συριακής κυβέρνησης και των ενόπλων δυνάμεών της, θα μπορούσε να δρομολογήσει «τρομακτικές αλλαγές, τεκτονικού χαρακτήρα» στη Μέση Ανατολή, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε ανακοινώσει ότι η στρατιωτική δράση της Ρωσίας στη Συρία θα οδηγήσει τους μετριοπαθείς αντάρτες στην «αγκαλιά» των τζιχαντιστών.

«Άμεση επιθετικότητα» των ΗΠΑ κατά της συριακής κυβέρνησης και των ενόπλων δυνάμεών της, θα μπορούσε να δρομολογήσει «τρομακτικές αλλαγές, τεκτονικού χαρακτήρα» στη Μέση Ανατολή, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις αντιμαχόμενες πλευρές που μάχονται στη Συρία.

Μία πρόσφατη εκεχειρία που είχε επιτευχθεί με την ουσιαστική εμπλοκή της Ουάσιγκτον και της Μόσχας έχει καταρρεύσει, ενώ ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις των ανταρτών, βορείως του Χαλεπίου.

Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε ανακοινώσει ότι η στρατιωτική δράση της Ρωσίας στη Συρία θα οδηγήσει τους μετριοπαθείς αντάρτες στην «αγκαλιά» των τζιχαντιστών.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε ότι η Μόσχα κάνει μία δύσκολη κατάσταση «πιο περίπλοκη» και προειδοποίησε ότι μπορεί να σταματήσει να συνεργάζεται με τη Ρωσία στο θέμα της Συρίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024