Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ απασφάλισε με στόχο την «αηδιαστική» πρώην μις Υφήλιος

Ο Τραμπ απασφάλισε με στόχο την «αηδιαστική» πρώην μις Υφήλιος

Γίνεται μία πρώην μις Υφήλιος να καταλήξει Μήλον της Έριδος στη μάχη του Λευκού Οίκου; Ανόητη ερώτηση -σαφέστατα και γίνεται. Η ιστορία ξεκίνησε από αναφορές του Τραμπ για την Αλίσια Ματσάδο, τις οποίες χρησιμοποίησε στη συνέχεια η Κλίντον για να του επιτεθεί. Τώρα, μερικές ημέρες μετά, ο Τραμπ όχι μόνο υπερθεματίζει αλλά και «ρωτά» αν η Κλίντον έδωσε υπηκοότητα στη Ματσάδο ώστε να την χρησιμοποιήσει εναντίον του...

Γίνεται μία πρώην μις Υφήλιος να καταλήξει Μήλον της Έριδος στη μάχη του Λευκού Οίκου; Ανόητη ερώτηση -σαφέστατα και γίνεται.

Η ιστορία ξεκίνησε από αναφορές του Τραμπ για την Αλίσια Ματσάδο, τις οποίες χρησιμοποίησε στη συνέχεια η Κλίντον για να του επιτεθεί. Τώρα, μερικές ημέρες μετά, ο Τραμπ όχι μόνο υπερθεματίζει αλλά και «ρωτά» αν η Κλίντον έδωσε υπηκοότητα στη Ματσάδο ώστε να την χρησιμοποιήσει εναντίον του…

Η Ματσάδο, από τη Βενεζουέλα, είχε στεφθεί το 1996 σε καλλιστεία που διοργάνωνε ο Τραμπ. Η ίδια υποστήριξε πως στη συνέχεια, όταν πήρε κιλά, ο Τραμπ την είπε «Μις Πίγκυ» και, σε άλλη περίπτωση, «Μις Οικιακή Βοηθό» εξαιτίας της καταγωγής της.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ντιμπέιτ Χίλαρι και Τραμπ, η Κλίντον έδειξε σε αυτές του τις αναφορές ως ενδεικτικές του πώς αντιμετωπίζει και τις γυναίκες και τους μετανάστες.

Ο Τραμπ στο ντιμπέιτ αρνήθηκε ότι τα σχόλια που του αποδόθηκαν. Κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, στο Twitter παρενέβη και η ίδια η Ματσάδο, δηλώνοντας σε ανάρτησή της την υποστήριξη στην Κλίντον.

Το θέμα θα μπορούσε να είχε λήξει εκεί, περνώντας στο πλουσιότατο απόθεμα αποφθεγμάτων που θα αφήσει παρακαταθήκη αυτός ο προεκλογικός αγώνας για τους ιστορικούς του μέλλοντος. Αλλά αλίμονο αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά.

Την Παρασκευή, έξι ημέρες μετά, ο Τραμπ βομβάρδισε το Twitter επανερχόμενος στο ζήτημα. «Ουάου, η απατεώνισσα Χίλαρι ξεγελάστηκε από τη χειρότερη Μις Υφήλιός μου, μοστράροντάς την ως «άγγελο» χωρίς να ελέγξει το παρελθόν της, το οποίο είναι φρικτό» έγραψε.

«Το ότι χρησιμοποίησε την Αλίσια Μ στο ντιμπέιτ ως υπόδειγμα αρετής δείχνει μόνο πόσο ΚΑΚΗ ΚΡΙΣΗ έχει η απατεώνισσα Χίλαρι. Η Χίλαρι την πάτησε από μία κομπιναδόρισσα» συνέχισε.

Για να καταλήξει στο «ερώτημα» που διατύπωσε: «Βοήθησε η απατεώνισσα Χίλαρι την αηδιαστική Αλίσια Μ (δείτε το σεξ βίντεό της και το παρελθόν της) να γίνει αμερικανίδα υπήκοος ώστε να την χρησιμοποιήσει στο ντιμπέιτ;».

H Χίλαρι Κλίντον απάντησε, επίσης μέσω Twitter, λέγοντας πως και μόνο η επιλογή του Τραμπ να αναρτήσει tweet για την υπόθεση αμφισβητούν την καταλληλότητά του.

«Αυτό είναι… παλαβό, ακόμη και για τα δεδομένα του Τραμπ» έγραψε η Κλίντον, σχετικά με τον υπαινιγμό του Τραμπ για εμπλοκή της στην απόδοση ιθαγένειας στην Ματσάδο. «Τι είδους άνθρωπος μένει ξάγρυπνος όλη νύχτα για να λοιδωρεί μία γυναίκα με ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας;» συνέχισε, καταλήγοντας: «Όταν κάτι χτυπά την ευθιξία του Τραμπ, ξεσπάει και δεν ξεκολλάει. Αυτό είναι επικίνδυνο για πρόεδρο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024