Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ: Έφταιγε το μικρόφωνο, ο παρουσιαστής, και δεν είπα και για τις ερωμένες...

Τραμπ: Έφταιγε το μικρόφωνο, ο παρουσιαστής, και δεν είπα και για τις ερωμένες…

Εκτός από το μικρόφωνο, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε και τον παρουσιαστή του πρώτου ντιμπέιτ απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον για μεροληψία, λέγοντας πως απέφυγε να κάνει σκληρές ερωτήσεις στην αντίπαλό του. Επιπλέον είπε ότι «χάρηκε που κατάφερε να συγκρατηθεί και δεν αναφέρθηκε στα "παραπτώματα" του Μπιλ Κλίντον, από σεβασμό στην κόρη του» -έστω κι αν ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνισή του, βομβαρδίζοντας το Διαδίκτυο με αποτιμήσεις που τον αναδεικνύουν νικητή του ντιμπέιτ.

Εκτός από το μικρόφωνο, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε και τον παρουσιαστή του πρώτου ντιμπέιτ απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον για μεροληψία, λέγοντας πως απέφυγε να κάνει σκληρές ερωτήσεις στην αντίπαλό του. Επιπλέον είπε ότι «χάρηκε που κατάφερε να συγκρατηθεί και δεν αναφέρθηκε στα «παραπτώματα» του Μπιλ Κλίντον, από σεβασμό στην κόρη του» -έστω κι αν ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνισή του, βομβαρδίζοντας το Διαδίκτυο με αποτιμήσεις που τον αναδεικνύουν νικητή του ντιμπέιτ.

Ο Τραμπ υποστήριξε, απαντώντας εμμέσως στο ότι ακουγόταν «συναχωμένος», ότι το μικρόφωνό του ήταν «χάλια» και η έντασή του χαμηλότερη από εκείνη στο μικρόφωνο της Κλίντον.

Στη συνέχεια κατηγόρησε, μιλώντας στο κανάλι Fox, τον παρουσιαστή του πρώτου ντιμπέιτ Λέστερ Χόλτ ότι άφησε την Κλίντον να πέσει στα μαλακά, αποφεύγοντας να της κάνει σκληρές ερωτήσεις, ενώ αντιθέτως ήταν αυστηρότερος απέναντί του.

«Δεν την ρώτησε για τα e-mail, δεν την ρώτησε για τα σκάνδαλα, δεν τη ρώτησε για τη Βεγγάζη, δεν την ρώτησε για πολλά που έπρεπε» είπε. «Γιατί; Δεν ξέρω» προσέθεσε.

Αντιθέτως, κατηγόρησε τον Χολτ ότι του έκανε πιο σκληρές ερωτήσεις: «Δείτερ τις τελευταίες τέσσερις ερωτήσεις, μου επιτέθηκε για το ζήτημα του πού γεννήθηκε ο Ομπάμα, μου επιτέθηκε για μία παλιά μεσιτική συμφωνία στην οποία κατέληξα σε συμβιβασμό χωρίς να είμαι ένοχος» είπε, λέγοντας «τι ωραίο πράγμα, να σε ρωτάνε για μία μήνυση 40 χρόνια πριν».

Στο Fox, είπε πως την επόμενη φορά ο ίδιος θα είναι σκληρότερος απέναντι στην Κλίντον. «Χαλάρωσα λίγο γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν, οπότε ίσως της επιτεθώ πιο σκληρά από ορισμένες απόψεις» είπε.

Προηγουμένως, είχε κάνει μία ανάλογη αλλά πιο λεπτομερή αναφορά μιλώντας στο CNN.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα να συγκρατηθώ όσον αφορά τα «παραπτώματα» του Μπιλ Κλίντον, επειδή σέβομαι πολύ την [κόρη] Τσέλσι Κλίντον» είπε.

Ο Τραμπ είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ στις πολιτικές του Μπιλ Κλίντον, όμως όταν μίλησε για τα «παραπτώματα» χρησιμοποίησε τον όρο indiscretion, που χρησιμοποιείται συνήθως σε σχέση με την προσωπική συμπεριφορά -εμπλέκοντας επιπλέον σε αυτό το σημείο την οικογενειακή ζωή του Μπιλ Κλίντον (μέσω της Τσέλσι). Σε συνδυασμό με το «αστείο» πριν το ντιμπέιτ πως θα καλούσε προηγούμενη ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, ο υπαινιγμός ήταν μάλλον προφανής.

Όταν η δημοσιογράφος του CNN τον ρώτησε τι θα έλεγε, εκείνος απάντησε «ίσως σας πω στο επόμενο ντιμπέιτ, θα δούμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Αν έβαζε βαθμολογία στην εμφάνιση της Κλίντον, είπε, θα της έβαζε C+ (με άριστα το Α). Απέφυγε να βάλει βαθμό ο ίδιος στον εαυτό του, αλλά είπε πως «πιστεύω ότι τα πήγα πολύ καλά όταν μου έγιναν κανονικές ερωτήσεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024