Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ «αστειεύεται» πως θα φέρει στο ντιμπέιτ πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον

Ο Τραμπ «αστειεύεται» πως θα φέρει στο ντιμπέιτ πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον

Σίγουρα δεν χρειάζεται διαφήμιση το πρώτο από τα τρία ντιμπέιτ Χίλαρι-Τραμπ, όμως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών φρόντισε να δημιουργήσει θόρυβο με άλλο ένα χτύπημα «κάτω από τη μέση»: Σε αντίδραση για καλεσμένο από την πλευρά της αντιπάλου του, ο Τραμπ είπε πως θα μπορούσε να καλέσει την... παλιά ερωμένη του Μπιλ Κλίντον,

Σίγουρα δεν χρειάζεται διαφήμιση το πρώτο από τα τρία ντιμπέιτ Χίλαρι-Τραμπ, όμως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών φρόντισε να δημιουργήσει θόρυβο με άλλο ένα χτύπημα «κάτω από τη μέση»: Σε αντίδραση για καλεσμένο από την πλευρά της αντιπάλου του, ο Τραμπ είπε πως ο ίδιος θα μπορούσε να καλέσει την… παλιά ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, Τζένιφερ Φλάουερς.

Στη συνέχεια το επιτελείο του το διέψευσε, ρίχνοντας μάλιστα την ευθύνη… στην Κλίντον που «τσίπησε τόσο εύκολα και έδωσε αέρα στην υπόθεση».

Το πρώτο ντιμπέιτ γίνεται το βράδυ της Δευτέρας (21:00 ώρα Νέας Υόρκης) και η Χίλαρι Κλίντον έχει προσκαλέσει τον επιχειρηματία Μαρκ Κιούμπαν, σφοδρό επικριτή του Τραμπ.

«Αν θέλει να κάτσει ο Μαρκ Κιούμπαν στην πρώτη σειρά, τότε ίσως θα βάλω την Τζένιφερ Φλάουερς δίπλα του!» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Η Φλάουερς είχε, σύμφωνα με τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον, σύντομη σχέση με τον σύζυγο της Χίλαρι Κλίντον τα πρώτα χρόνια του γάμου τους.

Η ίδια η Φλάουερς υποστήριξε αρχικά πως θα παρευρεθεί στο ντιμπέιτ. Η εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον ανέφερε πως η υπόθεση «είναι προειδοποιητικό σημάδι για τις τακτικές μπούλιιγνκ του Τραμπ που τον καθιστούν ακατάλληλο για πρόεδρο».

Στη συνέχεια ωστόσο, η εκστρατεία του Τραμπ (διά στόματος και του συνυποψηφίου του για την αντιπροεδρία) διέψευσε πως η Φλάουερς θα έρθει στο ντιμπέιτ. Η δε επικεφαλής της εκστρατείας του, Κέλι Αν Κόνγεουι, ανέφερε: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πως έγινε πρόσκληση στην Φλάουερς, και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο εύκολα τσίμπησε η εκστρατεία της Κλίντον».

«Φαίνεται περίεργο που η εκστρατεία της Κλίντον δίνει πνοή σε αυτήν την ιστορία» είπα μάλιστα η επικεφαλής της εκστρατείας του Τραμπ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024