Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κι άλλα τουρκικά τανκς περνούν τη μεθόριο με τη Συρία

Κι άλλα τουρκικά τανκς περνούν τη μεθόριο με τη Συρία

Επιπλέον τεθωρακισμένα του τουρκικού στρατού πέρασαν τη μεθόριο με τη Συρία, καθώς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις μετά την κατάληψη της Τζαραμπλούς. «Θα στείλουμε επιπλέον μέσα αν χρειαστεί» λέει η Άγκυρα, που έχει αναφέρει πως θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις μέχρι να εκδιώξει την κουρδική YPG ανατολικά του Ευφράτη.

Επιπλέον τεθωρακισμένα του τουρκικού στρατού πέρασαν τη μεθόριο με τη Συρία, καθώς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις μετά την κατάληψη της Τζαραμπλούς.

«Θα στείλουμε επιπλέον μέσα αν χρειαστεί» λέει η Άγκυρα, που έχει αναφέρει πως θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις μέχρι να εκδιώξει την κουρδική YPG ανατολικά του Ευφράτη.

Μάρτυες που επικαλείται το Reuters ανέφεραν το πρωί της Πέμπτης πως είδαν τουρκικά τεθωρακισμένα να περνούν μέσω του Καρκαμίς τα σύνορα.

Την ανάπτυξη δυνάμεων επιβεβαίωσαν και τούρκοι αξιωματικοί που επικαλείται το πρακτορείο, λέγοντας πως μέσα στη συριακή επικράτεια βρίσκονταν πλέον «πάνω από 20» τουρκικά τεθωρακισμένα.

«Χρειαζόμαστε μέσα του μηχανικού για να διανοιχτούν δρόμοι, και χρειαζόμαστε και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού» ανέφερε, λέγοντας πως θα κινητοποιηθούν επιπλέον μέσα «όταν χρειαστεί».

Η επιχείρηση που είχε ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τετάρτης είχε στόχο τόσο τους τζιχαντιστές της ISIS όσο και, όπως δεν έχει κρύψει η Άγκυρα, την αποτροπή δημιουργίας ενιαίου κουρδικού θύλακα πάνω στη μεθόριό της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024