Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αίσιο τέλος είχε ομηρεία σε τράπεζα στη Μόσχα

Αίσιο τέλος είχε ομηρεία σε τράπεζα στη Μόσχα

Αναίμακτα έληξε περιστατικό ομηρείας σε τράπεζα στη Μόσχα, τέσσερις υπαλλήλους της οποίας είχε πιάσει ομήρους ένας άνδρας που απειλούσε να πυροδοτήσει εκρηκτικά. Οι όμηροι απελευθερώθηκαν σταδιακά και ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία. Τα κίνητρά του ήταν άγνωστα, όμως ανεπιβεβαίωτες αναφορές θέλουν να πρόκειται για επιχειρηματία που χρεοκόπησε.

Αναίμακτα έληξε περιστατικό ομηρείας σε τράπεζα στη Μόσχα, τέσσερις υπαλλήλους της οποίας είχε πιάσει ομήρους ένας άνδρας που απειλούσε να πυροδοτήσει εκρηκτικά. Οι όμηροι απελευθερώθηκαν σταδιακά και ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία.

Τα κίνητρα του άνδρα είναι άγνωστα, όμως ανεπιβεβαίωτες αναφορές, που είχε επικαλεστεί μεταξύ άλλων το RIA Novosti, θέλουν να πρόκειται για επιχειρηματία που χρεοκόπησε.

Η αστυνομία βρισκόταν σε επαφή μαζί του και στη μέση του θρίλερ ο άνδρας απελευθέρωσε δύο από τους τέσσερις ομήρους. Στη συνέχεια άφησε τον τρίτο και αφού άφησε και τον τελευταίο, παραδόθηκε.

Μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας είχαν περικυκλώσει την τράπεζα και ελεύθεροι σκοπευτές είχαν λάβει θέσεις σε κοντινά κτίρια.

Σε πλάνα που μεταδόθηκαν στη ρωσική τηλεόραση είχε εμφανιστεί ως δράστης ένας άνδρας περίπου 60 ετών. Από το λαιμό του είχε κρεμασμένο ένα πακέτο με κίτρινη ταινία, χωρίς να ήταν εξακριβωμένο εάν επρόκειτο όντως για εκρηκτικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024