Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χίλαρι Κλίντον: Χρειαζόμαστε σταθερή ηγεσία και συλλογικό πνεύμα

Χίλαρι Κλίντον: Χρειαζόμαστε σταθερή ηγεσία και συλλογικό πνεύμα

Την ανάγκη για σταθερή ηγεσία και συλλογικό πνεύμα προκειμένου οι ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόνισε η Χίλαρι Κλίντον κατά την ομιλία της στο συνέδριο των Δημοκρατικών. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δημιούργησε μία ρητορική αντίθεση μεταξύ της υποψηφιότητάς της και του «επικίνδυνου» και «εκρηκτικού» όπως τον περιέγραψε, Ντόναλντ Τραμπ. «Δεν θα χτίσουμε τείχος, αλλά μία οικονομία όπου ο καθένας που θέλει θα έχει ένα καλά αμειβόμενο επάγγελμα» είπε.

Την ανάγκη για σταθερή ηγεσία και συλλογικό πνεύμα προκειμένου οι ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόνισε η Χίλαρι Κλίντον κατά την ομιλία της στο συνέδριο των Δημοκρατικών.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δημιούργησε μία ρητορική αντίθεση μεταξύ της υποψηφιότητάς της και του «επικίνδυνου» και «εκρηκτικού» όπως τον περιέγραψε, Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν θα χτίσουμε τείχος, αλλά μία οικονομία όπου ο καθένας που θέλει θα έχει ένα καλά αμειβόμενο επάγγελμα» τόνισε.

Στη σημαντικότερη ομιλία της, στην 25ετή και πλέον πολιτική καριέρα της, η Χάλαρα Κλίντον αποδέχτηκε επίσημα το χρίσμα της προεδρικής υποψηφιότητας του Δημοκρατικού Κόμματος για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει τις ΗΠΑ, μια χώρα η οποία θα είναι λειτουργική για όλους.

Η Κλίντον περιέγραψε ως «ασταθή» τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ τόνισε πως «ένας άνθρωπος που μπορεί να παρασυρθεί από ένα tweet δεν είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να του εμπιστευτείς τα πυρηνικά σου όπλα».

Η ομιλία της έγινε σε τόνο ενότητας, καθώς ζήτησε την υποστήριξη όλων προκειμένου η αμερικανική οικονομία να εξακολουθήσει να ευημερεί, ενώ τάχθηκε υπέρ της επιστήμης και της προστασίας του περιβάλλοντος, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα η Χίλαρι Κλίντον, τον λόγο πήρε η κόρη της Τσέλσι, η οποία μοιράστηκε προσωπικές αναμνήσεις με την μητέρα της. «Ήταν πάντα εκεί για μένα» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024