Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ετεροθαλής αδελφός του Ομπάμα ψηφίζει... Τραμπ στις εκλογές

Ο ετεροθαλής αδελφός του Ομπάμα ψηφίζει… Τραμπ στις εκλογές

Ο Μαλίκ Ομπάμα, ο ετεροθαλής αδελφός του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε σήμερα ότι θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου, δηλώνοντας πολύ απογοητευμένος από την ελάχιστη προσοχή που έχει δώσει ο αδελφός του στην οικογένειά του από την πλευρά του πατέρα του.

Ο Μαλίκ Ομπάμα, ο ετεροθαλής αδελφός του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε σήμερα ότι θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου, δηλώνοντας πολύ απογοητευμένος από την ελάχιστη προσοχή που έχει δώσει ο αδελφός του στην οικογένειά του από την πλευρά του πατέρα του.

«Αυτός ο Τραμπ είναι ένας τύπος πολύ cool και μ’ αρέσει επειδή μιλάει με την καρδιά του και είναι προσγειωμένος» είπε ο Μαλίκ μιλώντας τηλεφωνικά στο Γαλλικό Πρακτορείο από το χωριό Κογκέλο, στη δυτική Κένυα. «Τον Τραμπ τον ενδιαφέρει κυρίως η ασφάλεια και θέλει να κάνει μεγάλη την Αμερική. Είναι έντιμος, όπως είναι οι Ρεπουμπλικάνοι. Οι Δημοκρατικοί είναι μόνο λόγια και λένε στον κόσμο αυτά που θέλει να ακούει» είπε.

«Δείτε τον Τραμπ, αυτό το αγόρι μιλάει με την καρδιά του και μπορείτε νε διακρίνετε ότι είναι πολύ τίμιος σ’ αυτά που λέει. Λέει αυτά που σκέφτεται, όχι αυτά που του λένε να πει» σημείωσε.

Ο Μαλίκ Ομπάμα, που είναι μεγαλύτερος από τον Μπαράκ (γεννήθηκε από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους), έχει διπλή υπηκοότητα, κενυατική και αμερικανική και από το 1985 ψηφίζει στις εκλογές στις ΗΠΑ. «Θα ψηφίσω τον Τραμπ. Έχει την ψήφο μου» τόνισε.

Εν μέρει, η επιλογή του Μαλίκ υπαγορεύεται από την απογοήτευση που αισθάνεται για τον ετεροθαλή αδελφό του καθώς θεωρεί ότι θα μπορούσε να έχει κάνει περισσότερα για την Κένυα και την οικογένεια του πατέρα του. «Τον αγαπώ ακόμη, αλλά θυμάμαι πάντα πως όταν ήρθε στην Κένυα μάς είπε ότι δεν μπορούσε να μείνει για πολύ με την οικογένεια επειδή είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει τη θητεία του» ισχυρίστηκε.

Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε την Κένυα τον Ιούλιο του 2015, για πρώτη φορά αφότου ανέλαβε προεδρικά καθήκοντα, το 2009. Όμως δεν πήγε στο Κογκέλο, το χωριό όπου έχει ενταφιαστεί ο πατέρας του.

«Τώρα τον χρειαζόμαστε, όχι όταν δεν θα είναι πια στον Λευκό Οίκο. Η Κένυα θα έπρεπε να επωφεληθεί περισσότερο από την προεδρία του. Είναι ελαφρώς υποκριτικό εκ μέρους του να μην μπορεί να μας στηρίξει. Θλίβομαι πραγματικά που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Είμαι μεγαλύτερός του αλλά μπορώ να πω ότι η εξουσία τον διέφθειρε» κατέληξε.

Ο Μπαράκ Ομπάμα γεννήθηκε στη Χαβάη από Αμερικανίδα μητέρα και Κενυάτη πατέρα, τον οποίο γνώρισε ελάχιστα.

Ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένεια και τις ΗΠΑ όταν ο γιος του ήταν 2,5 ετών και σκοτώθηκε το 1982, σε ηλικία 46 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024