Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανασύρθηκαν λείψανα θυμάτων στη συντριβή της EgyptAir στη Μεσόγειο

Ανασύρθηκαν λείψανα θυμάτων στη συντριβή της EgyptAir στη Μεσόγειο

Ερευνητικό σκάφος που συμμετέχει στις αιγυπτιακές έρευνες για τη συντριβή της πτήσης MS804 έχει ανασύρει όσα ανθρώπινα μέλη έχουν μέχρι στιγμής εντοπιστεί στο βυθό, σύμφωνα με το Κάιρο. Παράλληλα, οι ερευνητές περιμένουν να «μιλήσουν» τα μαύρα κουτιά, η κατάσταση των οποίων επιτρέπει τουλάχιστον πρόσβαση στην καταγραφή των συνομιλιών στο πιλοτήριο.

Ερευνητικό σκάφος που συμμετέχει στις αιγυπτιακές έρευνες για τη συντριβή της πτήσης MS804 έχει ανασύρει όσα ανθρώπινα μέλη έχουν μέχρι στιγμής εντοπιστεί στο βυθό, σύμφωνα με το Κάιρο.

Παράλληλα, οι ερευνητές περιμένουν να «μιλήσουν» τα μαύρα κουτιά, η κατάσταση των οποίων επιτρέπει τουλάχιστον πρόσβαση στην καταγραφή των συνομιλιών στο πιλοτήριο.

Το πλοίο John Lethbridge, το οποίο ανήκει στην εταιρεία του Μαυρικίου Deep Ocean Search, αναμένεται τη Δευτέρα να φτάσει στην Αλεξάνδρεια για να παραδώσει τα ευρήματά του στους ιατροδικαστές και εισαγγελείς, είπε σε δήλωσή της η επιτροπή διευρεύνησης.

Το πλοίο θα επιστρέψει στη συνέχει στην περιοχή των ερευνών.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση MS804 από το Παρίσι στο Κάιρο συνετρίβη την 19η Μαΐου ανάμεσα στην Κρήτη και τις βόρειες ακτές της Αιγύπτου δευτερόλεπτα αφότου εξαφανίστηκε από τα ραντάρ από άγνωστη ακόμη αιτία. Σκοτώθηκαν και οι 66 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους 40 Αιγύπτιοι —30 επιβάτες και 10 μέλη του πληρώματος— και 15 Γάλλοι.

Την ίδια ώρα, το Παρίσι έχει ανοίξει εισαγγελική έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, χωρίς να ερευνάται το σενάριο τρομοκρατικής ενέργειας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024