Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας ο κεντρικός σταθμός των Βρυξελλών

Εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας ο κεντρικός σταθμός των Βρυξελλών

Ο κεντρικός σταθμός των Βρυξελλών και πολυτελές ξενοδοχείο απέναντί του εκκενώθηκαν την Κυριακή για λόγους ασφαλείας, με την κυκλοφορία των συρμών να διακόπτεται για λίγη ώρα. Το Βέλγιο παραμένει για μήνες σε επιφυλακή για το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος, ενώ μόλις το Σάββατο είχαν γίνει 12 συλλήψεις σε μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Ο κεντρικός σταθμός των Βρυξελλών και πολυτελές ξενοδοχείο απέναντί του εκκενώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής για λόγους ασφαλείας, με την κυκλοφορία των συρμών να διακόπτεται για λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η βελγική Soir, ο συναγερμός «χτύπησε» επειδή δύο βαλίτσες είχαν εγκαταλειφθεί στο χώρο αποσκευών του σταθμού. Η κυκλοφορία των συρμών αποκαταστάθηκε μερική ώρα μετά.

Το Βέλγιο παραμένει για μήνες σε επιφυλακή για το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος μετά τις επιθέσεις του Μαρτίου. Μόλις το Σάββατο, οι βελγικές Αρχές είχαν συλλάβει 12 υπόπτους σε μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Προ ημερών, αναφορές στα ΜΜε ήθελαν τις Αρχές να εφιστούν στη βελγική αστυνομία τον κίνδυνο νέων επιθέσεων σε Βέλγιο και Γαλλία από τζιχαντιστές που είχαν περάσει μέσω Αιγαίου στην Ευρώπη -αναφορά που δεν είχε επιβεβαιωθεί επί του συγκεκριμένου, και χωρίς το επίπεδο ασφαλείας να αυξάνεται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024