Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παιδιά τραυματίστηκαν από κεραυνούς στο Παρίσι και στη Γερμανία

Παιδιά τραυματίστηκαν από κεραυνούς στο Παρίσι και στη Γερμανία

Η κακοκαιρία στην δυτική ηπειρωτική Ευρώπη έφερε δύο τραγωδίες στη Γαλλία και στη Γερμανία, με θύματα παιδιά. Στο πάρκο Μονσό του Παρισιού, κεραυνός χτύπησε οκτώ παιδιά, από 7 μέχρι 14 ετών, σε σημείο που γινόταν πάρτι γενεθλίων, που είχαν πάει κάτω από δέντρο για να προστατευτούν από τη βροχή. Στη νοτιοδυτική Γερμανία, στο Χόπστετεν, κεραυνός σε παιδικό αγώνα ποδοσφαίρου είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 30 παιδιών, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό τριών ενηλικών.

Η κακοκαιρία στην δυτική ηπειρωτική Ευρώπη έφερε δύο τραγωδίες στη Γαλλία και στη Γερμανία, με θύματα παιδιά. Στο πάρκο Μονσό του Παρισιού, κεραυνός χτύπησε οκτώ παιδιά, από 7 μέχρι 14 ετών, σε σημείο που γινόταν πάρτι γενεθλίων, που είχαν πάει κάτω από δέντρο για να προστατευτούν από τη βροχή.

Στη νοτιοδυτική Γερμανία, στο Χόπστετεν, κεραυνός σε παιδικό αγώνα ποδοσφαίρου είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 30 παιδιών, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό τριών ενηλικών.

Στο Παρίσι, το περιστατικό συνέβη στο πάρκο Μονσό λίγο μετά τις 13:00 (τοπική). Όταν άρχισε να βρέχει, παιδιά και ενήλικες σε υπαίθριο πάρτι αναζήτησαν καταφύγιο κάτω από δέντρο σύμφωνα με τοπική αξιωματούχο επικαλείται η Monde.{{{ map }}}

Ο κεραυνός που χτύπησε το δέντρο τραυμάτισε τα οκτώ παιδιά και τρεις ενήλικες.

Έξι από τα παιδιά βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του 8ου διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας Βενσάν Μπαλαντί.

Παράλληλα, νωρίς το απόγευμα κεραυνός χτύπησε στάδιο στο Χόπστετεν της Γερμανίας (Ρηνανία-Παλατινάτο) λίγο πριν το τέλος παιδκού ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στο στάδιο τραυματίστηκαν συνολικά 35 άτομα, από τα οποία τα 30 ήταν παιδιά. Τρεις ενήλικες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024