Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζεται για την βρετανική Vogue

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζεται για την βρετανική Vogue

Με την Κέιτ Μίντλετον γιορτάζει η βρετανική Vogue τα 100ά γενέθλια της έκδοσης φιλοξενώντας την πρώτη επίσημη φωτογράφιση της δούκισσας του Κέμπριτζ. Η Κέιτ ποζάρει χαμογελαστή για το εξώφυλλο και τις σελίδες της Vogue θυμίζοντας όλο και περισσότερο την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Με την Κέιτ Μίντλετον γιορτάζει η βρετανική Vogue τα 100ά γενέθλια της έκδοσης φιλοξενώντας την πρώτη επίσημη φωτογράφιση της δούκισσας του Κέμπριτζ. Η Κέιτ ποζάρει χαμογελαστή για το εξώφυλλο και τις σελίδες της Vogue και στη Βρετανία επικρατεί παροξυσμός…

Η φωτογράφιση έγινε σε συνεργασία της Vogue με την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον μεταφέροντας επίσης την χαρά της Κέιτ για τη φωτογράφιση.

Ο Τζος Όλινς βρήκε πίσω από τα κλικ της φωτογράφισης που πραγματοποιήθηκε στο Νόρφολκ της Αγγλίας.

Η φωτογράφιση αυτή μπορεί να συμβολίζει τη διεκδίκηση του τίτλου της Πρώτης Κυρίας της Βρετανίας από την Κέιτ, «θέση την οποία κάποιος θα μπορούσε να πει πως καμία γυναίκα της βασιλικής οικογένειας δεν κατείχε πραγματικά μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα», γράφει η Μισέλ Ρουίζ της Vogue.

Η Νταιάνα είχε φωτογραφηθεί τέσσερις φορές για την βρετανική Vogue.

Η φωτογράφιση για το εξώφυλλο Ιουνίου, που κυκλοφορεί την Πέμπτη, συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Κέιτ και του Ουίλιαμ. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε ενός έτους στις 2 Μαΐου και το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της που τράβηξε η ίδια η Κέιτ στο Νόρφολκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024