Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έφοδος 900 αστυνομικών στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής του Βερολίνου

Έφοδος 900 αστυνομικών στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής του Βερολίνου

Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε ότι περίπου 900 αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της γερμανικής πρωτεύουσας και συνέλαβαν έξι άτομα. Είχε προηγηθεί έρευνα μηνών για υπόθεση trafficking, φοροδιαφυγής και παρακράτηση ασφαλιστικών εισφορών.

Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε ότι περίπου 900 αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της γερμανικής πρωτεύουσας και συνέλαβαν έξι άτομα.

Όπως αναφέρει το Associated Press, είχε προηγηθεί έρευνα μηνών για υπόθεση trafficking, φοροδιαφυγής και παρακράτηση ασφαλιστικών εισφορών.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αστυνομικοί, τελωνειακοί και στελέχη της δίωξης οικονομικού εγκλήματος εισέβαλαν στον οίκο ανοχής «FKK Artemis» το απόγευμα της Τετάρτης. την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης, μέσα στον οίκο ανοχής βρίσκονταν 212 ιερόδουλες και πελάτες.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, εργαζόμενες στον οίκο ανοχής αναγκάζονταν να λένε ότι είναι αυτοαπασχολούμενες, στην πραγματικότητα όμως δούλευαν με σχέση εξαρτημένης εργασίας με τους ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής να αποφεύγουν με αυτόν τον τρόπο την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

Μάλιστα, μεταξύ των έξι συλληφθέντων είναι και τέσσερις γυναίκες οι οποίες παρίσταναν εντός του χώρου ότι ήταν εργαζόμενες ιερόδουλες, στην πραγματικότητα όμως όμως ασκούσαν καθήκοντα επιστάτη. Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι ο τούρκος ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής Κενάν Σ. και ο αδελφός του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι από την έναρξη λειτουργίας του οίκου ανοχής το 2006, δεν είχαν πληρωθεί ασφαλιστικές εισφορές ύψους 17,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024