Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαχητικό καταρρίφθηκε στη Συρία, «κρατά» τον πιλότο το Μέτωπο Αλ-Νόσρα

Μαχητικό καταρρίφθηκε στη Συρία, «κρατά» τον πιλότο το Μέτωπο Αλ-Νόσρα

Συριακό πολεμικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στα περίχωρα νότια του Χαλεπίου όπου διεξάγονται σφοδροί συριακοί και ρωσικοί βομβαρδισμοί εναντίον δυνάμεων του συνδεόμενου με την Αλ Κάιντα Μετώπου αλ-Νόστρα. Ο πιλότος φέρεται να κρατείται σε βάση του Μετώπου αλ-Νόσρα, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο συριακός στρατός επιβεβαίωσε την κατάρριψη λέγοντας ότι χτυπήθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος.

Συριακό πολεμικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε την Τρίτη στα περίχωρα νότια του Χαλεπίου όπου διεξάγονται σφοδροί συριακοί και ρωσικοί βομβαρδισμοί εναντίον δυνάμεων του συνδεόμενου με την Αλ Κάιντα Μετώπου αλ-Νόστρα.

Ο πιλότος φέρεται να κρατείται σε βάση του Μετώπου αλ-Νόσρα, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο συριακός στρατός επιβεβαίωσε την κατάρριψη αεροσκάφους που εκτελούσε αναγνωριστική πτήση, λέγοντας ότι χτυπήθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι δεν επιχειρούσαν μαχητικά του στην περιοχή, όπως μετέδωσε το πρακτορείο RIA.

Σύμφωνα με το εδρεύων στη Βρετανία Παρατηρητήριο, πυκνός καπνός ήταν ορατός καθώς το αεροσκάφος έπιασε φωτιά πριν καταπέσει στο υψίπεδο Ταλάτ αλ-Ις, όπου μαχητές συνδεόμενοι με την Αλ Κάιντα αποτελούν στόχο σφοδρών συριακών και ρωσικών αεροπορικών βομβαρδισμών αφότου κατέλαβαν προ ημερών την περιοχή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024