Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο αεροδρόμιο της Σόφιας

Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο αεροδρόμιο της Σόφιας

Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε βαν στο αεροδρόμιο της Σόφιας, λένε τώρα οι Αρχές της Βουλγαρίας, σημειώνοντας ότι ανακοίνωση που είχαν κάνει νωρίτερα δεν ήταν σωστή. To Terminal 1 έχει εκκενωθεί και θα παραμείνει κλειστό μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ όλες οι πτήσεις μεταφέρονται στο Terminal 2.

Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε βαν στο αεροδρόμιο της Σόφιας, λένε τώρα οι Αρχές της Βουλγαρίας, σημειώνοντας ότι ανακοίνωση που είχαν κάνει νωρίτερα δεν ήταν σωστή.

Αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους σε τσάντες που βρέθηκαν σε βαν έξω από το αεροδρόμιο. Νωρίτερα, είχαν εκκενώσει τμήμα του Terminal 1 του αεροδρομίου.

Εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα έδειχναν πυροτεχνουργούς, άνδρες της αντιτρομοκρατικής, συνοριοφύλακες, πυροσβέστες και ιατρικές ομάδες να έχουν σπεύσει στο σημείο.

«Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, ο έλεγχος συνεχίζεται» δήλωσε αξιωματούχος του αεροδρομίου σε δημοσιογράφους, σημειώνοντας ότι μία ανακοίνωση που είχε γίνει νωρίτερα, ήταν λάθος.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του αεροδρομίου είχε δηλώσει ότι αστυνομικοί είχαν ανακαλύψει εκρηκτικό μηχανισμό στο βαν και ότι πυροτεχνουργοί προσπαθούσαν να τον εξουδετερώσουν.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι ο τερματικός σταθμός θα είναι κλειστός μέχρι τα μεσάνυχτα και ότι όλες οι πτήσεις μεταφέρονται στο Terminal 2.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024