Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν: Όσοι μας κατηγορούν για διαπλοκή με ISIS, να το αποδείξουν

Ερντογάν: Όσοι μας κατηγορούν για διαπλοκή με ISIS, να το αποδείξουν

Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η χώρα του θα κινηθεί «με υπομονή και όχι συναισθηματικά», πριν λάβει οποιαδήποτε μέτρα σε απάντηση του ρωσικού εμπάργκο εις βάρος της. Ο ίδιος χαρακτήρισε ανήθικες τις κατηγορίες περί αγοράς πετρελαίου από τον ISIS, λέγοντας ότι θα παραιτηθεί αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η χώρα του θα κινηθεί «με υπομονή και όχι συναισθηματικά», πριν λάβει οποιαδήποτε μέτρα σε απάντηση του ρωσικού εμπάργκο εις βάρος της.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ανήθικες τις κατηγορίες περί αγοράς πετρελαίου από τον ISIS, λέγοντας ότι θα παραιτηθεί αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Διάσκεψης για το Κλίμα, ο Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία εργάζεται να διασφαλίσει ότι δεν θα επέλθει ολοσχερής ρήξη στις σχέσεις της με την Ρωσία, τον κυριότερο προμηθευτή της στο πεδίο της ενέργειας.

«Η Τουρκία δεν είναι τόσο ανέντιμη που θα αγόραζε πετρέλαιο από τρομοκράτες» είπε σε δηλώσεις που μεταδόθηκαν ζωντανά από το CNNTurk.

O πρόεδρος της Τουρκίας πρόσθεσε πως αν βρεθούν αποδείξεις για τέτοιες αγοραπωλησίες, θα παραιτηθεί και προκάλεσε όσους κάνουν τέτοιους ισχυρισμούς, να τους αποδείξουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024