Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν κατηγορεί Ερντογάν για ισλαμοποίηση της Τουρκίας

Πούτιν κατηγορεί Ερντογάν για ισλαμοποίηση της Τουρκίας

Την «παρατήρηση», όπως είπε, πως η τουρκική ηγεσία «προωθεί εδώ και αρκετά χρόνια σκόπιμα την ισλαμοποίηση της τουρκικής κονωνίας» έκανε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στον απόηχο της συντριβής τηου ρωσικού μαχητικού. Η Μόσχα ανέφερε επίσης πως θα συνεχίσει να πλήττει ένοπλες ομάδες στη Συρία που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

Την «παρατήρηση», όπως είπε, πως η τουρκική ηγεσία «προωθεί εδώ και αρκετά χρόνια σκόπιμα την ισλαμοποίηση της τουρκικής κονωνίας» έκανε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στον απόηχο της συντριβής τηου ρωσικού μαχητικού. Η Μόσχα ανέφερε επίσης πως θα συνεχίσει να πλήττει ένοπλες ομάδες στη Συρία που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.νωνίας, κάτι το οποίο είναι πρόβλημα, είπε, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Μιλώντας την Τετάρτη, ο Πούτιν είπε, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS: «Το πρόβλημα δεν είναι η τραγωδία που ζήσαμε χθες, το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο».

«Παρατηρούμε… πως η νυν τουρκική ηγεσία εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί σκόπιμα μια πολιτική υποστήριξης την ισλαμοποίηση της κοινωνίας της» είπε ο ρώσος πρόεδρος.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνέστησε στους Ρώσους να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Τουρκία. .

«Τι κάνει κανείς έπειτα από γεγονότα τόσο τραγικά, την καταστροφή του αεροσκάφους μας και τον θάνατο ενός πιλότου; Είναι ένα απαραίτητο μέτρο (δηλ. να μεταπεισθούν οι Ρώσοι από το να πηγαίνουν στην Τουρκία), και το υπουργείο Εξωτερικών έκανε καλά που προειδοποίησε τους πολίτες μας για τον κίνδυνο» παραμονής στην Τουρκία, ανέφερε ο Πούτιν σε δηλώσεις που αναμεταδόθηκαν από την τηλεόραση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024