Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέρκελ: Συγκλονισμένη από τις εικόνες στο Παρίσι

Μέρκελ: Συγκλονισμένη από τις εικόνες στο Παρίσι

Βαθιά συγκλονισμένη από τις ειδήσεις και τις εικόνες που φθάνουν από το Παρίσι δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ. «Η γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή με την γαλλική κυβέρνηση και της έχει μεταφέρει την συμπάθεια και την αλληλεγγύη των ανθρώπων στην Γερμανία» ανέφερε. Συγκλονισμένος και άναυδος δήλωσε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

Βαθιά συγκλονισμένη από τις ειδήσεις και τις εικόνες που φθάνουν από το Παρίσι δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ.

Τόνισε ότι η σκέψη της είναι αυτές τις ώρες «με τα θύματα των, προφανώς τρομοκρατικών, επιθέσεων», με τους συγγενείς, καθώς και με όλους τους ανθρώπους στο Παρίσι.

«Η γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή με την γαλλική κυβέρνηση και της έχει μεταφέρει την συμπάθεια και την αλληλεγγύη των ανθρώπων στην Γερμανία» τόνισε η κ. Μέρκελ σε ανακοίνωσή της.

«[Είμαι] συγκλονισμένος και άναυδος από τα γεγονότα στο Παρίσι. Στεκόμαστε στο πλευρό της Γαλλίας» δήλωσε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με ανάρτησή του στο Twitter, αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις με δεκάδες νεκρούς στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο κ. Σταϊνμάιερ βρισκόταν στις κερκίδες του Stade de France, από όπου παρακολουθούσε μαζί με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ τον ποδοσφαιρικό αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας. Νωρίτερα μέσα στη μέρα είχε συναντηθεί με τον γάλλο ομόλογό του Λοράν Φαμπιούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024