Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στοπ από αεροπορικές εταιρείες στη μεταφορά θηραμάτων-τροπαίων

Στοπ από αεροπορικές εταιρείες στη μεταφορά θηραμάτων-τροπαίων

Την απαγόρευση της μεταφοράς θηραμάτων-τροπαίων μεγάλων θηραμάτων ανακοίνωσαν αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες μετά την παγκόσμια κατακραυγή που προκάλεσε η εκτέλεση του λιονταριού Σέσιλ, στη Ζιμπάμπουε, από τον αμερικανό οδοντίατρο Ουόλτερ Πάλμερ. Συγκεκριμένα, την απαγόρευση θα εφαρμόσουν Delta, United και American Airlines.

Την απαγόρευση της μεταφοράς θηραμάτων-τροπαίων μεγάλων θηραμάτων ανακοίνωσαν αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες μετά την παγκόσμια κατακραυγή που προκάλεσε η εκτέλεση του λιονταριού Σέσιλ, στη Ζιμπάμπουε, από τον αμερικανό οδοντίατρο Ουόλτερ Πάλμερ.

Συγκεκριμένα, την απαγόρευση θα εφαρμόσουν Delta, United και American Airlines.

Οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι δεν θα μεταφέρουν κυνηγετικά τρόπαια λιονταριών, ρινόκερων, λεοπαρδάλεων, ελεφάντων ή βουβαλιών.

Σε σύντομη ανακοίνωσή της, η εταιρεία Delta ανέφερε: «Τίθεται άμεσα σε εφαρμογή η απαγόρευση μεταφοράς όλων των τροπαίων λιονταριών, ελεφάντων, ρινόκερων και βισώνων μέσω της υπηρεσίας εμπορευματικής μεταφοράς της Delta».

Η Delta ανακοίνωσε, επίσης, ότι σε συνεργασία με τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες και άλλους οργανισμούς, θα επανεξετάσει την πολιτική της για τη μεταφορά άλλων τρόπαιων θηραμάτων.

Συγκεκριμένα για την εταιρεία Delta, είχε υπάρξει συλλογή υπογραφών από πολίτες που της ζητούσαν να σταματήσει τη μεταφορά θηραμάτων.

Η American Airlines και η United έχουν λιγότερες πτήσεις σε χώρες της υπο-σαχάριας Αφρικής. Η United ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter ότι η απόφαση τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.

Ανάλογες αποφάσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί από τις αεροπορικές εταιρείες Emirates και South African Airways.

Σύμφωνα με το BBC, η Ζιμπάμπουε έχει ζητήσει τη σύλληψη και έκδοση του Πάλμερ, καθώς και ενός γιατρού από την Πενσιλβάνια που κατηγορείται ότι σκότωσε ένα λιοντάρι, στο Εθνικό Πάρκο του Χουάνγκε, τον περασμένο Απρίλιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024