Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα τηλεοπτικά σποτ της Χίλαρι στη μάχη για το χρίσμα

Τα τηλεοπτικά σποτ της Χίλαρι στη μάχη για το χρίσμα

Από την Τρίτη, και με αγορά τηλεοπτικού χρόνου ύψους 2 εκατ. δολαρίων, θα αρχίσουν να προβάλλονται στις ΗΠΑ οι προεκλογικές τηλεοπτικές διαφημίσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Χίλαρι Κλίντον. Δείτε τα δύο τηλεοπτικά σποτ.

Από την Τρίτη, και με αγορά τηλεοπτικού χρόνου ύψους 2 εκατ. δολαρίων, θα αρχίσουν να προβάλλονται στις ΗΠΑ οι προεκλογικές τηλεοπτικές διαφημίσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Χίλαρι Κλίντον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, τα τηλεοπτικά σποτ θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις Πολιτείες που ψηφίζουν πρώτες, την Αϊόβα και το Νιού Χαμσάιρ, θα έχουν διάρκεια 60 δευτερολέπτων και θα επικεντρώνονται στη ζωή και στην οικογένεια της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην «πρώτης κυρίας».

Το πρώτο διαφημιστικό έχει τίτλο «Ντόροθι» και επικεντρώνεται στη ζωή της μητέρας της Χίλαρι Κλίντον και στον αγώνα της να εξασφαλίσει μία καλύτερη ζωή για την ίδια και την οικογένειά της.

Το δεύτερο, με τίτλο «Δυνατή Οικογένεια», επικεντρώνεται στην οικογενειακή ζωή και την καριέρα της ίδιας της υποψήφιας των Δημοκρατικών και κυρίως στο έργο της στο Ταμείο για την Υπεράσπιση των Παιδιών, καθώς και στη θητεία της ως γερουσιαστού Νέας Υόρκης την περίοδο που σημειώθηκαν οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο επικεφαλής της εκστρατείας της, Ρόμπι Μουκ, δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα τηλεοπτικά σποτ θα δείχνουν ανθρώπους για τους οποίους έδωσε αγώνα η Κλίντον.

Αμφότερες οι διαφημίσεις ανέβηκαν την Κυριακή στο κανάλι της Κλίντον στο YouTube και τις έχουν ήδη δει χιλιάδες άνθρωποι.

«Ντόροθι»


«Δυνατή Οικογένεια»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024