Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός νεαρός Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη Γάζα

Νεκρός νεαρός Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη Γάζα

Ένας νεαρός Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε από πυρά Ισραηλινών στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Σύμφωνα με παλαιστινιακή νοσοκομειακή πηγή, οι δύο νεαροί δέχθηκαν τους πυροβολισμούς, επειδή προσέγγισαν τον συνοριακό φράχτη με το Ισραήλ.

Ένας νεαρός Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε από πυρά Ισραηλινών στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Σύμφωνα με παλαιστινιακή νοσοκομειακή πηγή, οι δύο νεαροί δέχθηκαν τους πυροβολισμούς, επειδή προσέγγισαν τον συνοριακό φράχτη με το Ισραήλ.

Ο Μοχάμαντ αλ Μάσρι υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τα πυρά που δέχτηκε στην περιοχή της Μπέιτ Λαχίγια.

Ένας άλλος Παλαιστίνιος τραυματίστηκε ελαφρά, δήλωσε ό Άσραφ αλ Κόντρα, ο επικεφαλής της υπηρεσίας έκτακτων περιστατικών στη Γάζα. Κάποιες πηγές ισχυρίζονται ότι ο Αλ Μάσρι ήταν 17 ετών, ενώ άλλες ότι ήταν 27 ετών.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε ότι πολλοί «ύποπτοι» προσέγγισαν το φράχτη ασφαλείας σε διάφορα σημεία και δεν υπάκουσαν στις εντολές των ισραηλινών στρατιωτών να σταματήσουν.

Μια ομάδα εκτόξευε πέτρες εναντίον του φράχτη και οι στρατιώτες έριξαν προειδοποιητικά πυρά στο αέρα προτού πυροβολήσουν εναντίον των υπόπτων, πρόσθεσε η ίδια.

Το περιστατικό σημειώνεται την ώρα που οι εντάσεις στη Δυτική Όχθη έχουν ενταθεί, όταν έποικοι έριξαν βόμβες μολότοφ στο σπίτι οικογένειας Παλαιστινίων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα αγόρι 18 μηνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024