Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Spiegel: Tέταρτη θητεία στην καγκελαρία θα διεκδικήσει η Μέρκελ

Spiegel: Tέταρτη θητεία στην καγκελαρία θα διεκδικήσει η Μέρκελ

Υποψηφιότητα και για τέταρτη θητεία στην Καγκελαρία της Γερμανίας σκοπεύει να θέσει η Ανγκελα Μέρκελ τo 2017, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Der Spiegel» που δημοσιεύονται στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει αύριο, Σάββατο. Η γερμανίδα καγκελάριος σκοπεύει να ανακοινώσει την απόφασή της στις αρχές του επόμενου έτους.

 

Υποψηφιότητα και για τέταρτη θητεία στην Καγκελαρία της Γερμανίας σκοπεύει να θέσει η Ανγκελα Μέρκελ τo 2017, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Der Spiegel» που δημοσιεύονται στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει αύριο, Σάββατο.

Η γερμανίδα καγκελάριος σκοπεύει να ανακοινώσει την απόφασή της στις αρχές του επόμενου έτους.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Άνγκελα Μέρκελ συναντήθηκε πρόσφατα με τον γενικό γραμματέα των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) Πέτερ Τάουμπερ και τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος Κλάους Σούλερ, προκειμένου να κανονίσει ποιος θα είναι ο υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία. Σύμφωνα με το περιοδικό, την εκστρατεία θα αναλάβει το Ίδρυμα «Κόνραντ Αντενάουερ».

Το Spiegel αναφέρει ότι πριν από λίγες εβδομάδες η κυρία Μέρκελ συναντήθηκε και με τον επικεφαλής της κυβέρνησης της Βαυαρίας και αρχηγό των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ, ο οποίος της εισηγήθηκε η Ένωση να θέσει ως εκλογικό στόχο την αυτοδυναμία – η καγκελάριος ωστόσο εξέφρασε επιφυλάξεις.

Ασαφές παραμένει, επισημαίνει ο συντάκτης, αν η Μέρκελ θα επιδιώξει υποψηφιότητα για ολόκληρη την επόμενη κοινοβουλευτική θητεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024