Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συρία: Επίθεση στρατού και Χεζμπολάχ στην μεθοριακή πόλη Ζαμπαντάνι

Συρία: Επίθεση στρατού και Χεζμπολάχ στην μεθοριακή πόλη Ζαμπαντάνι

Μεγάλη επίθεση κατά της συριακής πόλης Ζαμπαντάνι εξαπέλυσε ο συριακός στρατός και δυνάμεις της Χεζμπολάχ που πολεμούν μαζί του όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Χεζμπολάχ. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, σφοδροί βομβαρδισμοί από πυροβολικό και αεροπλάνα πραγματοποιούνται για την κατάληψη της πόλης, η οποία βρίσκεται δυτικά της Δαμασκού κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.

Μεγάλη επίθεση κατά της συριακής πόλης Ζαμπαντάνι εξαπέλυσε ο συριακός στρατός και δυνάμεις της Χεζμπολάχ που πολεμούν μαζί του όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Χεζμπολάχ.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, σφοδροί βομβαρδισμοί από πυροβολικό και αεροπλάνα πραγματοποιούνται για την κατάληψη της πόλης, η οποία βρίσκεται δυτικά της Δαμασκού κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.

Τις τελευταίες ημέρες αναμενόταν μια ανακοίνωση για την έναρξη στρατιωτικής εκστρατείας από τον συριακό στρατό και «δυνάμεις της αντίστασης», ένας όρος που χρησιμοποιείται από τη λιβανική οργάνωση για να περιγράψει τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ.

Η οργάνωση, η οποία μάχεται στο πλευρό του συριακού στρατού στη Συρία εναντίον των τζιχαντιστών, έχει τους τελευταίους μήνες αυξήσει τις επιθέσεις της εναντίον θέσεών τους κατά μήκος της ορεινής περιοχής Καλαμούν στα λιβανο-συριακά σύνορα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024