Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουίς ντε Γκίντος: Λάθος και άνευ νοήματος το δημοψήφισμα

Λουίς ντε Γκίντος: Λάθος και άνευ νοήματος το δημοψήφισμα

Έχοντας την προσοχή του στραμμένη στις ισπανικές βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του χρόνου και απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του Podemos, ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίντος προειδοποιεί ότι εάν η χώρα οπισθοχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις μπορεί να υπάρξει πολύ ταχεία πτώση της οικονομικής ανάπτυξης. Το ελληνικό δημοψήφισμα είναι σφάλμα και άνευ νοήματος, λέει προσθέτοντας ότι η ανακοίνωσή του ήταν ένα «κρύο ντους» για τους Ευρωπαίους.

Έχοντας την προσοχή του στραμμένη στις ισπανικές βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του χρόνου και απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του Podemos, ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίντος προειδοποιεί ότι εάν η χώρα οπισθοχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις μπορεί να υπάρξει πολύ ταχεία πτώση της οικονομικής ανάπτυξης.

Το δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα είναι σφάλμα και άνευ νοήματος, λέει προσθέτοντας σε ανακοίνωσή του ότι η ανακοίνωσή του ήταν ένα «κρύο ντους» για τους Ευρωπαίους.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι είχε ταχθεί την Πέμπτη εμμέσως υπέρ του «ναι», καταγγέλλοντας εν παρόδω τις «μονομερείς αποφάσεις και τις πολιτικές των τετελεσμένων» που εφαρμόζονται στην Ελλάδα.

Με το βλέμμα στις ισπανικές εκλογές, ο Ντε Γκίντος διαβεβαίωσε για τη σταθερότητα της ισπανικής οικονομίας η οποία, όπως είπε, δεν κινδυνεύει από μια διάχυση της κρίσης, όμως προειδοποίησε τους οπαδούς του Podemos, του κόμματος της ισπανικής ριζοσπαστικής αριστεράς: «Δεν έχω την παραμικρή αμιφβολία για το γεγονός ότι εάν η Ισπανία οπισθοχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις […] θα μπορούσαμε να δούμε μια πολύ ταχεία πτώση της οικονομικής ανάπτυξης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024