Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στρος-Καν: Είχα ανάγκη από «συνεδρίες αναψυχής» όσο έσωζα τον κόσμο

Στρος-Καν: Είχα ανάγκη από «συνεδρίες αναψυχής» όσο έσωζα τον κόσμο

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες «εκ προθέσεως μαστροπείας». Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δήλωσε σε γαλλικό δικαστήριο ότι όσο ήταν απασχολημένος «να σώζει τον κόσμο» από την οικονομική κρίση, είχε ανάγκη από κάποιες «συνεδρίες αναψυχής».

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες «εκ προθέσεως μαστροπείας».

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δήλωσε σε γαλλικό δικαστήριο ότι όσο ήταν απασχολημένος «να σώζει τον κόσμο» από την οικονομική κρίση, είχε ανάγκη από κάποιες «συνεδρίες αναψυχής».

Ο 65χρονος Στρος-Καν κατηγορείται για ότι διοργάνωνε σεξουαλικά πάρτι με τη συμμετοχή εν γνώσει του ιερόδουλων σε αυτά, μεταξύ του 2008 έως 2011 στη Λίλλη τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και την Ουάσινγκτον.

Οι εκδιδόμενες που έπαιρναν μέρος στα όργια με τον Στρος Καν έχουν καταθέσει ότι δεν διασκέδαζαν καθόλου και μιλούν για «ζωώδεις» καταστάσεις.

Κατά τις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν ο Γάλλος πολιτικός επέμεινε στη γραμμή ότι δεν γνώριζε πως οι νεαρές γυναίκες που συμμετείχαν στα όργια ήταν πόρνες, αλλά απλώς «ελευθεριάζουσες νέες».

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν ο ισχυρότερος υποψήφιος στην κούρσα για την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, όταν οι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον προεκλογικό αγώνα μετά τις εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση σε μία καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το 2011.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024