Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τυνήσιος στρατιώτης άνοιξε πυρ σε μονάδα στην πρωτεύουσα

Τυνήσιος στρατιώτης άνοιξε πυρ σε μονάδα στην πρωτεύουσα

Πυρ εναντίον συναδέλφων του άνοιξε τυνήσιος στρατιώτης σε στρατιωτική βάση στην Τύνιδα, σκοτώνοντας έναν αξιωματικό πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά άλλων στρατιωτών. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν άλλα οκτώ άτομα, ενώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης επικράτησε πανικός στην ευρύτερη περιοχή.

Πυρ εναντίον συναδέλφων του άνοιξε τυνήσιος στρατιώτης σε στρατιωτική βάση στην Τύνιδα, σκοτώνοντας έναν αξιωματικό πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά άλλων στρατιωτών.

Στο περιστατικό τραυματίστηκαν άλλα οκτώ άτομα, ενώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης επικράτησε πανικός στην ευρύτερη περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στη μονάδα Μπουσουσά. Το στρατόπεδο βρίσκεται κοντά στο μουσείο Μπαρντό, το σκηνικό της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης του Μαρτίου, οι πρώτες αναφορές έθεσαν την πρωτεύουσα σε συναγερμό, με εκκενώσεις κτιρίων στην κοντινή περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, ο στρατιώτης άνοιξε πυρ για άγνωστο λόγο στους χώρους της στρατιωτικής μονάδας, σκοτώντας έναν συνταγματάρχη και τραυματίζοντας άλλα οκτώ άτομα του πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες των συναδέλφων του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024