Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα, το όνομα της μικρής πριγκίπισσας

Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα, το όνομα της μικρής πριγκίπισσας

Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα είναι το όνομα που επέλεξαν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την μικρή πριγκίπισα, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον με μήνυμα στo Twitter. Η μόλις τριών ημερών τέταρτη διάδοχος του θρόνου θα αποκαλείται η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Σάρλοτ του Κέιμπριτζ.

Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα είναι το όνομα που επέλεξαν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την μικρή πριγκίπισα, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον με μήνυμα στο Twitter. Η μόλις τριών ημερών τέταρτη διάδοχος του θρόνου θα αποκαλείται η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Σάρλοτ του Κέιμπριτζ.

Τα γραφεία στοιχημάτων επιβεβαιώθηκαν, καθώς το όνομα Σάρλοτ προέβαλε τις τελευταίες ώρες ως φαβορί για την μικρή πριγκίπισσα επικρατώντας του Άλις. Η μικρή πήρε επίσης το όνομα Νταϊάνα προς τιμήν της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η αγωνία πάντως για την πριγκίπισσα δεν κράτησε πολύ. Χρειάστηκε να περάσει μια εβδομάδα για να γίνει γνωστό το όνομα του Ουίλιαμ και ένας μήνας για το όνομα του πατέρα του, του πρίγκιπα Κάρολου.

Η 33χρονη Κέιτ και ο 32χρονος Ουίλιαμ αποκάλυψαν δύο ημέρες μετά τη γέννηση, στις 22 Ιουλίου του 2013, του πρώτου τους παιδιού ότι ο μικρός θα ονομαζόταν Γεώργιος, Αλέξανδρος, Λουδοβίκος

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αναμένεται να μεταβούν εντός της ημέρας στην κατοικία τους του Άνμερ Χολ, μέσα στο βασιλικό κτήμα του Σάντρινγχαμ, όπου επέλεξαν να μείνουν για να έχουν μια ζωή όσο είναι δυνατόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την Κυριακή, την επομένη της γέννησης του βασιλικού μωρού, το ζευγάρι πέρασε την πρώτη του ημέρα με τα δύο παιδιά του στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, όπου η νεογέννητη κόρη τους δέχθηκε την επίσκεψη των παππούδων της και της θείας της Πίπα Μίντλετον.

Θεωρίες συνομωσίας για παρένθετη μητέρα

Εν τω μεταξύ, θεωρίες συνομωσίας κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίεςτην πριγκίπισσα την γέννησε παρένθετη μητέρα και όχι η Κέιτ Μίντλετον.

Η φημολογία ξεκίνησε σε ρωσικά μέσα και όπως αναφέρει ο ανταποκριτής της Daily Mail στην Μόσχα Γουίλ Στιούαρτ, στη Ρωσία δημοσιεύονται πληροφορίες που θέλουν τη νεογέννητη πριγκίπισσα, η οποία γεννήθηκε ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης της Ρωσίας, να έχει έλθει στον κόσμο πολλές μέρες νωρίτερα και ότι το γεγονός αποσιωπήθηκε εσκεμμένα.

Εξάλλου, πολλές Ρωσίδες υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται να φαίνεσαι τόσο καλά όπως η Κέιτ Μίντλετον και να έχεις γεννήσει πριν από λίγες ώρες. Επίσης και το μωρό το ίδιο δεν έμοιαζε με νεογέννητο. «Φαίνεται τουλάχιστον 3 ημερών», δήλωσε μια Ρωσίδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024