Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τελετή στη μνήμη των θυμάτων της συντριβής στις Άλπεις

Τελετή στη μνήμη των θυμάτων της συντριβής στις Άλπεις

Περίπου 500 συγγενείς των θυμάτων στη συντριβή της Germanwings στις Άλπεις αναμένονται, μαζί με τη γερμανική πολιτική ηγεσία και υπουργούς από Ισπανία και Γαλλία, στην επιμνημόσυνη θεία λειτουργία στην Κολωνία προς τιμή των νεκρών. Τα μέτρα ασφαλείας στον καθεδρικό της πόλης είναι δρακόντεια, ενώ η τελετή πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά σε κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Περίπου 500 συγγενείς των θυμάτων στη συντριβή της Germanwings στις Άλπεις αναμένονται, μαζί με τη γερμανική πολιτική ηγεσία και υπουργούς από Ισπανία και Γαλλία, στην επιμνημόσυνη θεία λειτουργία στην Κολωνία προς τιμή των νεκρών.

Τα μέτρα ασφαλείας στον καθεδρικό της πόλης είναι δρακόντεια, ενώ η τελετή πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά σε κανάλια εθνικής εμβέλειας. Έχουν προσκληθεί οι συγγενείς των θυμάτων της πτήσης που είχε απογειωθεί από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Ντύσελντορφ -οι περισσότεροι, Γερμανοί και Ισπανοί.

Μετά την κανονική τελετή το πρωί της Παρασκευής στον καθεδρικό της Κολωνίας, ο χώρος άρχισε να εκκενώνεται και αποκλείστηκε για την επιμνημόσυνη λειτουργία που θα ξεκινήσει αργά το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Στον καθεδρικό θα βρεθεί ο γερμανός πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο ισπανός υπουργός Εσωτερικών Φερνάντο Ντίαζ και ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024