Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τραμπάλα» κάνουν στις δημοσκοπήσεις Εργατικοί και Τόρις πριν την κάλπη

«Τραμπάλα» κάνουν στις δημοσκοπήσεις Εργατικοί και Τόρις πριν την κάλπη

Το πρωί προηγούνται οι Εργατικοί, το βράδυ οι Τόρις... Στις πιο αμφίρροπες βουλευτικές εκλογές από το 1970 οδεύει η Βρετανία, όπως επιβεβαιώνουν διαρκώς οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το Εργατικό και το Συντηρητικό Κόμμα να ισοψηφούν ή να εναλλάσσονται οριακά στην πρώτη θέση χωρίς προοπτική αυτοδυναμίας για κανέναν. Η τελευταία μέτρηση που δημοσιεύει η London Evening Standard δίνει στους Εργατικούς προβάδισμα δύο ποσοστιαίων μονάδων.

Το πρωί προηγούνται οι Εργατικοί και το βράδυ οι Τόρις… Στις πιο αμφίρροπες βουλευτικές εκλογές από το 1970 οδεύει η Βρετανία, όπως επιβεβαιώνουν διαρκώς οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το Εργατικό και το Συντηρητικό Κόμμα να ισοψηφούν ή να εναλλάσσονται οριακά στην πρώτη θέση χωρίς προοπτική αυτοδυναμίας για κανέναν.

Η τελευταία μέτρηση του ινστιτούτου Ipsos-MORI που δημοσιεύει την Πέμπτη η εφημερίδα London Evening Standard δίνει στους Εργατικούς προβάδισμα δύο ποσοστιαίων μονάδων έναντι των Συντηρητικών του Ντέιβιντ Κάμερον (35% έναντι 33%) εν όψει των εκλογών της 7ης Μαΐου.

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, ελάσσονες εταίροι στον κυβερνητικό συνασπισμό του Κάμερον, συγκεντρώνουν 7% και υπολείπονται του ευρωφοβικού και αντιμεταναστευτικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), το οποίο καταλαμβάνει την τρίτη θέση στη δημοσκόπηση με 10%.

Προβάδισμα δύο μονάδων στους Εργατικούς του Ντέιβιντ Μίλιμπαντ με τα ίδια ποσοστά είχε δώσει και δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη από την Sun. Στη συγκεκριμένη μέτρηση το UKIP έφτασε το 13%, οι Φιλελεύθεροι συγκέντρωσαν 8% και οι Πράσινοι 5%.

Προηγήθηκαν, ωστόσο, δύο μετρήσεις που εμφάνισαν τους Συντηρητικούς μπροστά και μάλιστα με τα υψηλότερα ποσοστά των τελευταίων τριών ετών.

Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στον Guardian «έδωσε» στους Τόρις προβάδισμα έξι μονάδων έναντι των Εργατικών (39% έναντι 33%), ενώ μέτρηση του ινστιτούτου TNS έδειξε τους Συντηρητικούς του Ντέιβιντ Κάμερον να περνούν μπροστά με δύο μονάδες (34%-32%).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024