Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός σε πτήση της Turkish Airlines μετά από απειλή για βόμβα

Συναγερμός σε πτήση της Turkish Airlines μετά από απειλή για βόμβα

Απειλή για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος της Turkish Airlines, που κατευθυνόταν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας από την Κωνσταντινούπολη, υποχρέωσε τους πιλότους να επιχειρήσουν αναγκαστική προσγείωση στην Καζαμπλάνκα. Στις έρευνες που ακολούθησαν δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός.

Απειλή για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος της Turkish Airlines, που κατευθυνόταν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας από την Κωνσταντινούπολη, υποχρέωσε τους πιλότους να επιχειρήσουν αναγκαστική προσγείωση στην Καζαμπλάνκα.

Το αεροσκάφος Boeing 777-300ER των Τουρκικών Αερογραμμών, που εκτελούσε την πτήσηTK15, απογειώθηκε στις 10:18 το πρωί από το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης με 229 επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε στις τουαλέτες του αεροσκάφους σημείωμα, στο οποίο αναγραφόταν η λέξη «βόμβα». Αμέσως ο πιλότος ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση, κατευθυνόμενος στο πιο κοντινό αεροδρόμιο, στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου, όπου προσγειώθηκε στις 15:30, αφού προηγουμένως άδειασε στον αέρα τα καύσιμα του για λόγους ασφαλείας.

Στις έρευνες που ακολούθησαν δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός και το αεροσκάφος θα αναχωρήσει για το Σάο Πάολο μετά τον ανεφοδιασμό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024