Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κάμερον κέρδισε το πρώτο ντιμπέιτ... «κατ' αντιπαράσταση» με τον Μίλιμπαντ

Ο Κάμερον κέρδισε το πρώτο ντιμπέιτ… «κατ’ αντιπαράσταση» με τον Μίλιμπαντ

Κερδισμένος εμφανίζεται ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον από την πρώτη τηλεμαχία με τον αρχηγό των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ: Σε γρήγορη δημοσκόπηση μετά το ντιμπέιτ, το 54% θεωρεί πως η εμφάνισή του ήταν ισχυρότερη, έναντι ενός 46% που θεωρεί ότι καλύτερος ήταν ο Μίλιμπαντ. Η τηλεμαχία δεν έγινε με τον συνηθισμένο τρόπο, αλλά με διαδοχικές συνεντεύξεις των δύο πολιτικών.

Κερδισμένος εμφανίζεται ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον από την πρώτη τηλεμαχία με τον αρχηγό των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ, σύμφωνα με γρήγορη δημοσκόπηση μετά το ντιμπέιτ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Guardian / ICM, το 54% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι ο ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος και πρωθυπουργός της χώρας επικράτησε στην αναμέτρηση.

Το 46% θεωρεί νικητή τον Εντ Μίλιμπαντ. Στην τηλεοπτική συζήτηση οι δυο πολιτικοί απάντησαν σε ερωτήσεις μπροστά σε κοινό.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθη κατά τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να του δώσουν μια δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσει το έργο της ανοικοδόμησης της οικονομίας.

Ο Μίλιμπαντ από την πλευρά του προέβλεψε ότι θα κερδίσει με καθαρή πλειοψηφία τις εκλογές, παρά το γεγονός ότι στις δημοσκοπήσεις οι Συντηρητικοί του Κάμερον προηγούνται των Εργατικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024