Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αιματηρή σύγκρουση λεωφορείων στο Περού με τουλάχιστον 37 νεκρούς

Αιματηρή σύγκρουση λεωφορείων στο Περού με τουλάχιστον 37 νεκρούς

Τραγικό δυστύχημα με σύγκρουση λεωφορείων, στο οποίο εμπλέκονταν τέσσερα μεγάλα οχήματα, στο βορειοανατολικό Περού σκόρπισε το θάνατο: Ο απολογισμός βρίσκεται σε τουλάχιστον 37 νεκρούς, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 70. Οι αναφορές στα τοπικά μέσα θέλουν τα ασθενοφόρα να χρειάστηκαν αρκετή ώρα να φτάσουν στο σημείο.

Τραγικό δυστύχημα με σύγκρουση λεωφορείων, στο οποίο εμπλέκονταν τέσσερα μεγάλα οχήματα, στο βορειοανατολικό Περού σκόρπισε το θάνατο: Ο απολογισμός βρίσκεται σε τουλάχιστον 37 νεκρούς, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 70.

Οι αναφορές στα τοπικά μέσα θέλουν τα ασθενοφόρα να χρειάστηκαν αρκετή ώρα να φτάσουν στο σημείο.

To δυστύχημα σημειώθηκε στο 315 χλμ. της Παραναμερικάνα Νόρτε, δηλαδή σε σχετικά απόμακρο σημείο της βασικής οδικής αρτηρίας του Περού που κινείται παράλληλα με την ακτή.

Προκλήθηκε όταν λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σύγκρουστηκε με άλλο λεωφορείο, το οποίο με τη σειρά του έπεσε σε τρίτο λεωφορείο και, στο τέλος, σε ένα φορτηγό.

Ορισμένοι από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα μέχρι τη Λίμα, περίπου 200 χλμ. νότια. Η κεντρική κυβέρνηση απέστειλε επίσης ομάδα γιατρών στην κλινική του κοντινού Ουαρμέι για τους τραυματίες που νοσηλεύονται εκεί.

Εικόνες που μεταδόθηκαν στα τοπικά δίκτυα δείχνουν τα συντρίμμια των διάφορων οχημάτων να εκτείνονται σε δεκάδες μέτρα. Επιζώντες ανέφεραν πως τα σωστικά συνεργεία χρειάστηκαν τρεις ώρες για να φτάσουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024