Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία: Συνελήφθησαν πέντε Τσετσένοι, ύποπτοι για προετοιμασία επίθεσης

Γαλλία: Συνελήφθησαν πέντε Τσετσένοι, ύποπτοι για προετοιμασία επίθεσης

Στη σύλληψη πέντε Τσετσένων που θεωρούνται ύποπτοι για προετοιμασία επίθεσης προχώρησαν οι γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις στα νότια της χώρας.  Οι τέσσερις συνελήφθησαν στο Μονπελιέ και ο πέμπτος στο Μπεζιέ. Οι Αρχές εντόπισαν επίσης κρησφύγετο με εκρηκτικές ύλες, μεταδίδει στην ηλεκτρονική της πύλη η εφημερίδα Midi Libre. Οι ύποπτοι προφυλακίστηκαν, οι έρευνες συνεχίζονται.

Στη σύλληψη πέντε Τσετσένων που θεωρούνται ύποπτοι για την προετοιμασία επίθεσης προχώρησαν οι γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις στα νότια της χώρας. Οι τέσσερις συνελήφθησαν στο Μονπελιέ και ο πέμπτος στο Μπεζιέ, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Οι Αρχές εντόπισαν επίσης κρησφύγετο με εκρηκτικές ύλες, όπως μετέδωσε στην ηλεκτρονική της πύλη η εφημερίδα Midi Libre.

Η Γαλλία παραμένει σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού μετά το μακελειό στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo και το διήμερο τρόμου που ακολούθησε με απολογισμό 17 νεκρούς.

Οι πέντε ύποπτοι έχουν προφυλακιστεί ενόσω διεξάγονται έρευνες, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο τον εισαγγελέα του Μπεζιέ Ιβόν Καλβέ.

Δεν υπήρξαν άμεσα πληροφορίες για τον πιθανό στόχο των συλληφθέντων.

Ένας εκ των υπόπτων κατοικεί στο Μπεζιέ και ένας άλλος «πιθανόν» στο Μονπελιέ, κατά την Εισαγγελία. Οι ερευνητές προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τις διευθύνσεις των υπολοίπων προφυλακισθέντων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024