Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν σινεμά σε ηλικιωμένους υπόσχεται ο Μπερλουσκόνι

Δωρεάν σινεμά σε ηλικιωμένους υπόσχεται ο Μπερλουσκόνι

Οι συνταξιούχοι στην Ιταλία θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν ταινίες στον κινηματογράφο, ενώ θα μπορούν να κάνουν δωρεάν επεμβάσεις για καταρράκτη και εμφυτεύματα δοντιών, αναφέρεται στην εφημερίδα Il Messaggero. Σε επιστολή του προς γαλάζια στελέχη υποσχέθηκε μέχρι και «δωρεάν επισκέψεις στον κτηνίατρο» για τους τετράποδους φίλους των ηλικιωμένων.

Οι συνταξιούχοι στην Ιταλία θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν ταινίες στον κινηματογράφο, ενώ θα μπορούν να κάνουν δωρεάν επεμβάσεις για καταρράκτη και εμφυτεύματα δοντιών, αναφέρεται στην εφημερίδα Il Messaggero.

Ο Μπερλουσκόνι υποσχέθηκε με επιστολή του να μειώσει τη φορολογία και να αυξήσει τις συντάξεις, ενώ η παροχολογία συνεχίστηκε με «δωρεάν σινεμά τα απογεύματα και ταξίδια με το τρένο στη διάρκεια της εβδομάδας».

Ο 78χρονος πολιτικός αναφέρει στην επιστολή: «Λέμε στους φίλους μας που έχουν πάρει σύνταξη: Μην κάνετε το λάθος που κάνατε στις τελευταίες ευρωεκλογές».

«Πρέπει να πάτε και να ψηφίσετε. Σας το λέει κάποιος που σας αγαπά και είναι στην ηλικία σας: ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι» προσθέτει ο ιταλός πολιτικός στην επιστολή του σε γαλάζια στελέχη, σε μία προσπάθεια να πείσει τους ηλικιωμένους να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές Forza Italia.

O πρώην πρωθυπουργός που έχει δύο λευκά πουντλ που αποκαλεί Ντούντου και Ντουντίνα άφησε το καλύτερο για το τέλος: «Δωρεάν ραντεβού με τον κτηνίατρο μία φορά τον μήνα για τα αγαπημένα σας τετράποδα».

Με την κίνησή του αυτή, ο Μπερλουσκόνι επιχειρεί να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματός του, Φόρτσα Ιτάλια, τα οποία, στα διάφορα γκάλοπ που αφορούν την πρόθεση ψήφου, δεν ξεπερνούν, τους τελευταίους μήνες το 16%.

Υπενθυμίζεται ότι Μπερλουσκόνι εκτίει ποινή κοινωφελούς εργασίας σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων για την υπόθεση της Mediaset.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024