Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αποχαιρετιστήριο γράμμα μιας γυναίκας στο... ακρωτηριασμένο πόδι της

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα μιας γυναίκας στο… ακρωτηριασμένο πόδι της

Μία Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά πριν ενάμιση χρόνο, στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Μαραθώνιο της Βοστόνης, αποφάσισε να ακρωτηριάσει το αριστερό της πόδι. Και του αφιέρωσε μια αποχαιρετιστήρια επιστολή...

Μία Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά πριν ενάμιση χρόνο, στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Μαραθώνιο της Βοστόνης, παρά το γεγονός ότι έχασε το πόδι της, δεν έχασε και την αίσθηση του αυτοσαρκαστικού χιούμορ.

Η 27χρονη Ρεμπέκα Γκρέγκορι εκείνο το πρωινό της 15ης Απριλίου 2013 τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό της πόδι καθώς βρισκόταν στην γραμμή του τερματισμού, δίπλα στο σημείο όπου εξερράγη η βόμβα.

Μετά από 17 χειρουργεία, τελικά πριν λίγες εβδομάδες η Ρεμπέκα αποφάσισε να ακρωτηριάσει το πόδι της καθώς δεν επιδεχόταν ουδεμιάς βελτίωσης.

Η νεαρή Τεξανή, το Σαββατοκύριακο πριν την επέμβαση, στις αρχές του Νοεμβρίου, έκανε ένα «αποχαιρετιστήριο πάρτι» για το πόδι της, ενώ του έγραψε κι ένα… αποχαιρετιστήριο γράμμα, το οποίο ανήρτησε στο προφίλ της στο Facebook.

Ολόκληρο το γράμμα της Ρεμπέκα στο πόδι της:

«Γεια σου, εγώ είμαι. Είμαι σίγουρη πως δεν θα σοκαριστείς αν σου πω πως έχουμε απομακρυνθεί ο ένας απ’ τον άλλον. Η αγάπη που είχαμε κάποτε έχει ατονήσει και η σχέση μας επιβαρύνει την ζωή μου. Περάσαμε πολλά μαζί. Είδαμε πολλά μέρη, κάναμε πολλά πράγματα και εσύ ήσουν που με βοήθησες να κάνω τα πιο δύσκολα βήματα μου μέχρι στιγμής.

»Υπόσχομαι να τα θυμάμαι και να τα τιμώ όλα αυτά. Και δεν λέω πως όλο αυτό δεν είναι δύσκολο για εμένα –γιατί είναι. Αλλά όσο δύσκολο και αν είναι, νιώθω πως ήρθε το τέλος της σχέσης μας.

»Κανονικά πρέπει να αισθάνομαι καθημερινά ότι το να έχω σχέση μαζί σου, είναι κάτι που με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αλλά εδώ και καιρό νιώθω ότι με περιορίζεις από το να φτάσω στις πραγματικές μου δυνατότητες.

»Τώρα, παίρνω μία δύσκολη απόφαση που είναι σκληρή για εσένα που την ακούς, αλλά να ξέρεις πως ποτέ δεν σου είπα ψέματα και ούτε σκοπεύω να σου πω. Αυτό που χρειάζομαι είναι κάτι που δεν μπορείς να μου το προσφέρεις πια. Και δεν μπορώ πλέον να διαχειριστώ την κατανόηση που απαιτείς από εμένα.

»Σε αγαπώ. Πραγματικά σε αγαπώ. Αλλά χρειάζεται να ξεκινήσω το νέο σκέλος του ταξιδιού μου.

»Έτσι, αποφάσισα να σου δώσω και εσένα ένα δώρο που ελπίζω να το χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνε ένα τελευταίο πεντικιούρ και πέρασε όμορφα τις τελευταίες σου στιγμές μαζί μου γιατί αύριο… θα σε αποκόψω για τα καλά από τη ζωή μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα, όπου κι αν καταλήξεις. Ρεμπέκα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024