Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για ένα υποτιμητικό σχόλιο ο τέως χρηματοδότης των Τόρις πλουτίζει τον Φάρατζ

Για ένα υποτιμητικό σχόλιο ο τέως χρηματοδότης των Τόρις πλουτίζει τον Φάρατζ

Δωρεά ύψους 1,28 εκατομμυρίου ευρώ θα κάνει στο UKIP του Νάιτζελ Φάρατζ ο επιχειρηματίας Άρον Μπανκς, αυξάνοντας μάλιστα το ποσό από την αρχική του ανακοίνωση. Αιτία, το υποτιμητικό σχόλιο του Ουίλιαμ Χέιγκ, υπουργού Εσωτερικών στην κυβέρνηση Κάμερον. «Με είπε 'ο κανένας'. Τώρα ξέρει ποιος είμαι» απάντησε χαρακτηριστικά.

Δωρεά ύψους 1,28 εκατομμυρίου ευρώ θα κάνει στο UKIP του Νάιτζελ Φάρατζ ο επιχειρηματίας Άρον Μπανκς, αυξάνοντας μάλιστα το ποσό από την αρχική του ανακοίνωση. Αιτία, το υποτιμητικό σχόλιο του Ουίλιαμ Χέιγκ, υπουργού Εσωτερικών στην κυβέρνηση Κάμερον.

Ο μεγιστάνας του ασφαλιστικού τομέα σχεδίαζε να χρηματοδοτήσει με περίπου 128.000 ευρώ το αντιευρωπαϊκό κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ, αλλά δήλωσε ότι θα αυξήσει σε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ την δωρεά του επειδή ο Χέιγκ τον αποκάλεσε «ο κανένας».

Σε ερώτηση γιατί αυξάνει την δωρέα του, ήταν αφοπλιστικός: «Γιατί ο Χέιγκ με αποκάλεσε ‘ο κανένας’. Τώρα ξέρει ποιος είμαι.»

Όπως παρατηρεί ο Guardian, η νέα αυτή δωρεά -η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στο κόμμα του Φάρατζ- θα αυξήσει ασφαλώς τις πιέσεις για έλεγχο στις δραστηριότητες

Το UKIP στοχεύει να αποσπάσει έδρες στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου και θεωρείται απειλή για τα μεγάλα κόμματα στη Βρετανία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024