Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Τριερβελέρ για τον Ολάντ, το σκάνδαλο με την Γκαγέ και τα χάπια

Η Τριερβελέρ για τον Ολάντ, το σκάνδαλο με την Γκαγέ και τα χάπια

Η πρώην σύντροφος του γάλλου προέδρου Βαλερί Τριερβελέρ αφηγείται τα «μαγικά χρόνια» της και μετά τον τρόπο που έζησε, «ισοπεδωμένη», το τέλος της σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ, σε ένα βιβλίο που κυκλοφορεί την Τετάρτη. «Ευχαριστώ για αυτήν την στιγμή» είναι ο τίτλος, στο οποίο μεταξύ άλλων περιγράφει πώς έτρεξε να πάρει υπνωτικά όταν έπαιξε η είδηση Γκαγέ, με τον Ολάντ να προσπαθεί να την σταματήσει.

Η πρώην σύντροφος του γάλλου προέδρου Βαλερί Τριερβελέρ αφηγείται τα «μαγικά χρόνια» της και μετά τον τρόπο που έζησε, «ισοπεδωμένη», το τέλος της σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ, σε ένα βιβλίο που κυκλοφορεί την Τετάρτη.

Στο βιβλίο της «Ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή» (Merci pour ce moment), η δημοσιογράφος, η οποία έχει χωρίσει επισήμως με το γάλλο πρόεδρο από τον Ιανουάριο, αφηγείται κυρίως πώς έμαθε για την ύπαρξη μιας σχέσης ανάμεσα στον αρχηγό του κράτους και την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ.

«Η είδηση Ζουλί Γκαγέ είναι ο πρώτος τίτλος των πρωινών εκπομπών. (…) Καταρρέω, δεν μπορώ να το ακούσω, τρέχω στο μπάνιο. Παίρνω τη μικρή πλαστική σακούλα που περιέχει υπνωτικά (…) Ο Φρανσουά με έχει ακολουθήσει. Προσπαθεί να μου αποσπάσει τη σακούλα. Τρέχω στο δωμάτιο. Αρπάζει τη σακούλα, η οποία σκίζεται. Χάπια σκορπίζονται πάνω στο κρεβάτι και το πάτωμα» γράφει.

«Καταφέρνω να μαζέψω μερικά. Καταπίνω όσα μπορώ. Θέλω να κοιμηθώ. Δεν θέλω να ζήσω τις ώρες που θα έρθουν. Αισθάνομαι την καταιγίδα που θα με χτυπήσει και δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ. Θέλω να φύγω. Χάνω τις αισθήσεις μου» γράφει η Τριερβελέρ, σύμφωνα με το απόσπασμα που δημοσιεύεται από το Paris Match.

Το περιοδικό, το οποίο είναι εξάλλου εργοδότης της δημοσιογράφου, δημοσιεύει και τρία άλλα αποσπάσματα: ένα στο οποίο η Τριερβελέρ αφηγείται τις πρώτες αντιδράσεις του Φρανσουά Ολάντ όταν ο μελλοντικός αρχηγός του κράτους πληροφορήθηκε, το 2011, τη σύλληψη στη Νέα Υόρκη του σοσιαλιστή αντιπάλου του, του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν.

Άλλο σημείο μιλά για τη ζήλεια της Μισέλ Ομπάμα («Χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδική ζηλιάρα», γράφει η Τριερβελέρ) ενώ ο αμερικανός πρόεδρος φωτογραφιζόταν με την πρωθυπουργό της Δανίας στη διάρκεια της κηδείας του Νέλσον Μαντέλα και ένα τελευταίο στο οποίο περιγράφει μια ξαφνική είσοδο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην συζύγου του αρχηγού του κράτους, στη διάρκεια ενός τετ-α-τετ της με τον Ολάντ σε εστιατόριο.

«Όσον αφορά τα κρατικά απόρρητα, (ο Φρανσουά Ολάντ) μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η Βαλερί μιλάει για έρωτες, για ρήξεις και για πάθη» συνοψίζει η δημοσιογράφος Κατρίν Σβάαμπ στις στήλες του Paris Match.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024