Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν παραιτούμαι, διαμηνύει ο πακιστανός πρωθυπουργός παρά τις διαδηλώσεις

Δεν παραιτούμαι, διαμηνύει ο πακιστανός πρωθυπουργός παρά τις διαδηλώσεις

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, παρά την κλιμάκωση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κινδυνεύουν να αποσταθεροποιήσουν χώρα. Νωρίτερα, τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές στο Ισλαμαμπάντ.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, παρά την κλιμάκωση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κινδυνεύουν να αποσταθεροποιήσουν χώρα.

Νωρίτερα, τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές στο Ισλαμαμπάντ, όπως ανακοίνωσαν πηγές του κέντρου άμεσης βοήθειας.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απωθήσει τους χιλιάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας για να απαιτήσουν την παραίτηση του Σαρίφ.

Ήταν η πρώτη φορά που οι δυνάμεις επιβολής του νόμου χρησιμοποίησαν δακρυγόνα αέρια και πλαστικές σφαίρες από την έναρξη, πριν από δύο εβδομάδες, των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων των υποστηρικτών των Ταχίρ ουλ Κάντρι και Ιμράν Χαν.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Κοινοβούλιο, αλλά οι ηγέτες τους κλιμάκωσαν την αμφισβήτηση ακόμα περισσότερο, καλώντας τους υποστηρικτές τους να κάνουν πορεία ως την κατοικία του πρωθυπουργού, σε μικρή απόσταση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024